Tilmelding og betaling

Online Danskundervisning er for jer, der ønsker, at jeres barn taler og skriver dansk på samme niveau som jævnaldrende børn i Danmark.

Tina Andersen
Skolesekretær

Vi rådgiver jer om klassetrin, niveau, skoleforløb og undervisningsmaterialer baseret på jeres behov.

Online Danskundervisning

Her kan du tilmelde dit barn til Online Danskundervisningfor skoleåret 2016/2017, der varer fra 1. september 2016 til 30. juni 2017*. 

Spar DKK 2.000  som medlem

Endnu ikke medlem? Som medlem af Danes Woldwide sparer du DKK 2.000 på både Online Dansk Undervisning og Sommerskolen. Derudover får du en lang række andre rabatter og medlemsfordele.
Et medlemsskab koster DKK 650 om året og kan med fordel købes sammen med tilmeldingen til Online Danskundervisningen i webshoppen.

Har du flere børn?

Tilmelder du mere end et barn, skal du sætte et komma eller tankestreg mellem elevernes navne, fødselsdata og informationer på samme tilmeldingsskema.

Se alle vores undervisningsprodukter i webshoppen

Tilmelding året rundt

Du kan tilmelde dit barn året rundt, men vi anbefaler, at eleverne tilmeldes ved skoleårets start. Vi reducerer naturligvis prisen på undervisningen afhængig af tilmeldingstidspunkt og undervisningsforløb.

Dette betyder at tilmelder du dig efter d. 1 november er der kun mulighed for at gennemføre opgavesæt 3-8 .Efter 1. januar er der kun mulighed for at gennemføre opgavesæt 5-8. Efter 1. marts vil der blive lukket for yderligere optag. Prisen vil selvfølgelig blive tilpasset i forhold til.

Bøger 2016/2017

De grundbøger og arbejdsbøger, som vi bruger i undervisningen, skal købes separat hos Arnold Busck. Vi har lavet en samlet liste for alle klassetrin på http://www.arnoldbusck.dk/danes 

Pris medlemmer

  • Første barn: 6.850 kr. pr. skoleår
  • Søskende: 6.100 kr. pr. skoleår pr. elev
  • 9. klassetrin: 7.350 kr. pr. skoleår pr. elev


Pris ikke-medlemmer 

  • Første barn: 8.850 kr. skoleår
  • Søskende: 8.100 kr. pr. skoleår pr. elev
  • 9. klassestrin: 9.350 kr. pr. skoleår pr. elev 

Endnu ikke medlem?

Er du endnu ikke medlem af Danes Worldwide, kan du købe dit medlemskab i webshoppen og læse mere om at være medlem af foreningen her. 

*Tilmelding er bindende efter skolestart. Ved afmelding før skolestart påregnes et administrationsgebyr på DKK 500 pr. elev.

Back to Top

Til top

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev