Juridisk rådgivning til udlandsdanskere

Vi har en juridisk medarbejder ansat, som to gange om ugen sidder klar og svarer på telefonopkald og e-mails med vores medlemmers spørgsmål.  

Daniel Skov
Juridisk medarbejder

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Hos Danes Worldwide har vi en solid viden om, hvordan dine rettigheder er som udlandsdansker. Vores mange års erfaring på området giver os mulighed for at rådgive dig i de fleste sager.

Til formålet har vi en juridisk medarbejder ansat, som to gange om ugen sidder klar og svarer på telefonopkald og e-mails med vores medlemmers spørgsmål. Du kan kontakte vores juridiske medarbejder på telefon +45 3332 0913 eller via e-mail jura(a)danes.dk.

Hvis vi ikke kan afklare sagen for dig med vores interne ressourcer, har vi et ekspertpanel besående af forskellige fagfolk, som kan hjælpe dig. Få fx svar på, hvordan man forbereder børnene på flytningen, få viden om sikkerhedsforholdene på stedet eller hjælp til at finde en læge, der taler et sprog, du forstår.

OBS:
Til vores medlemmer tilbyder vi en række vejledninger og huskelister under Råd og Vejledning, som du kan se, når du er logget ind. Du kan blive medlem nu og få gavn af vores rådgivning med det samme.  

Jul og jura

I anledningen af højtiden, har vores juridiske medarbejder, Daniel, beskrevet nogle af de juridiske problemstillinger der kan opstå i forbindelse med julen.

Du kan læse mere om gaveafgifter og regler ang. julegaver fra arbejdsgiver her.

 

Send os din historie

Selvom vi har over 90 års erfaring med at varetager udlandsdanskernes trivsel, vil vi hele tiden gerne blive bedre. Derfor vil vi gerne høre din historie: hvilke problemer har du haft i forbindelse med dit ophold uden for Danmark? Og hvad var løsningen på dem?

Vi vil også meget gerne vide, hvilken af vores mærkesager er vigtigst for dig. Måske er der andre rettighedsspørgsmål, som du mener, vi bør kigge på.
Ligegyldigt hvad, så sætter vi pris på, at du vil dele dine erfaringer med os, så vi kan blive endnu bedre til at yde den bedste rådgivning. Og dermed gøre din og andre familiers tilværelse lettere rundt om i verden.

Back to Top

Til top

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev