Julie Wiehe Larsen

Julie Wiehe Larsen Julie er ansat som studentermedhjælper i undervisningsafdelingen

Rikke Gadegaard

Rikke Gadegaard Rikke er ansat som studentermedhjælper i undervisningsafdelingen

Medarbejder Line Justesen

Line H. Justesen

Line H. Justesen Line er udviklingsansvarlig lærer for indskolingen 0. – 3. klasse på Online Skoledansk. Line er cand.mag. i dansk & pædagogik fra Roskilde Universitet og uddannet folkeskolelærer

Medarbejderfoto - Mie Storgaard-Sørensen

Mie S. Sørensen

Mie er ansat som studentermedhjælper på Skoledansk 7.-8.kl. Mie Læser en kandidat i dansk på Københavns Universitet

Medarbejder Patrick Andersen

Patrick Andersen

Patrick Chano Andersen Patrick arbejder som studentermedhjælper i lærerteamet. Derudover læser han til lærer på Københavns Professionshøjskole med dansk og engelsk som linjefag. Patrick har tidligere i sine sabbatår arbejdet på Nørrebro Lilleskole.

Medarbejder Charlotte Krebs

Charlotte H. Krebs

Charlotte H. Krebs Charlotte er uddannet lærer fra Læreruddannelsen Zahle med linjefag i dansk, samfundsfag og specialpædagogik. Hun har 10 års erfaring som lærer i folkeskolen – både på special- og normalområdet. Desuden har hun en læsevejlederuddannelse og erfaring som læsevejleder i folkeskolen. Sidst men ikke mindst har Charlotte stor viden og erfaring med undervisning…

Johanne Amalie Lodberg - medarbejder

Johanne Lodberg

Johanne Lodberg Johanne er ansat som 9.-klasselærer og dækker også 0.-3. klasse som barselsvikar. Hun læser til lærer på Københavns Professionshøjskole. Desuden er hun bachelor i engelsk og kandidat i Informationsvidenskab og kulturformidling fra Københavns Universitet. 

Medarbjeder Jonas Frederiksen

Jonas Frederiksen

Jonas Frederiksen Jonas er studentermedhjælper i indskolingen og på mellemtrinnet, hvor arbejdsopgaverne primært er at rette opgaver og give feedback til eleverne. Derudover er han lærerstuderende på Københavns Professionshøjskole.

Medarbejderfoto - Anja Kjær

Anja Kjær

Anja Kjær Anja er undervisningschef og udviklingsansvarlig lærer for 7.-9. klasse og har ansvaret for 9.-klassesprøven. Hun blev uddannet lærer i 1998 med linjefag i dansk og musik og har desuden en uddannelse som skolebibliotekar med en PD i ”Medier og kommunikation”. Anja har 19 års erfaring fra folkeskolen som lærer og læringsvejleder.