Medarbejderfoto - Line Hammer Justesen

Line Hammer Justesen

Line Hammer Justesen Line er udviklingsansvarlig lærer for indskolingen 0. – 3. klasse på Online Skoledansk. Line er cand.mag. i dansk & pædagogik fra Roskilde Universitet og uddannet folkeskolelærer

Medarbejderfoto - Mie Storgaard-Sørensen

Mie Storgaard Sørensen

Mie er ansat som studentermedhjælper på Skoledansk 7.-8.kl. Mie Læser en kandidat i dansk på Københavns Universitet

Charlotte Holten Krebs

Charlotte Holten Krebs Charlotte er uddannet lærer fra Læreruddannelsen Zahle med linjefag i dansk, samfundsfag og specialpædagogik. Hun har 10 års erfaring som lærer i folkeskolen – både på special- og normalområdet. Desuden har hun en læsevejlederuddannelse og erfaring som læsevejleder i folkeskolen. Sidst men ikke mindst har Charlotte stor viden og erfaring med undervisning…

Johanne Amalie Lodberg

Johanne Amalie Lodberg Johanne er ansat som 9.-klasselærer. Hun læser til lærer på Københavns Professionshøjskole. Desuden er hun bachelor i engelsk og kandidat i Informationsvidenskab og kulturformidling fra Københavns Universitet. 

Jonas medarbejder, Danes Worldwide

Jonas Frederiksen

Jonas Frederiksen Jonas er studentermedhjælper i indskolingen og på mellemtrinnet, hvor arbejdsopgaverne primært er at rette opgaver og give feedback til eleverne. Derudover er han lærerstuderende på Københavns Professionshøjskole.

Medarbejderfoto - Anja Kjær

Anja Kjær

Anja Kjær Anja er undervisningschef og udviklingsansvarlig lærer for 7.-9. klasse og har ansvaret for 9.-klassesprøven. Hun blev uddannet lærer i 1998 med linjefag i dansk og musik og har desuden en uddannelse som skolebibliotekar med en PD i ”Medier og kommunikation”. Anja har 19 års erfaring fra folkeskolen som lærer og læringsvejleder.

Michael, Danes Worldwide

Michael Marboe

Michael Marboe Michael er uddannet Cand. IT. i spildesign på ITU i København. Tidligere har han arbejdet med web- design og administration, og hos Danes Worldwide udvikler og integrerer han interaktive elementer til onlineundervisningen og tager sig af mindre grafiske opgaver.

Tina Andersen

Tina Andersen Tina er Danes Worldwides skolesekretær med mange års erfaring fra sekretariatet. Hun svarer på spørgsmål ang. Sommerskolen og online danskundervisningen.