Medarbejder - Caroline Ulrich

Caroline Ulrich

Caroline Ulrich Caroline er ansat som studentermedhjælper i vores juridiske afdeling

Julie Wiehe Larsen

Julie Wiehe Larsen Julie er ansat som studentermedhjælper i undervisningsafdelingen

Rikke Gadegaard

Rikke Gadegaard Rikke er ansat som studentermedhjælper i undervisningsafdelingen

Eva Lange

Eva Lange Eva er ansat som økonomiassistent i Danes Worldwide

Majbrit Ørtz - medarbejder

Majbrit Ørtz

Majbrit Ørtz Majbrit er uddannet markedsføringsøkonom fra Niels Brock i København og varertager stillingen som Chef for Marketing, Kommunikation og Medlemsservice. Majbrit er tidligere Kommunikationschef og marketing-ansvarlig hos uddannelsesinstitutionen U/NORD, og tidligere Marketing Manager med ansvar for B2B hos Gorenje.

Jan Ladefoged Mikkelsen

Jan L. Mikkelsen

Jan L. Mikkelsen Jan er uddannet lærer og har videreuddannet sig i pædagogisk procesdannelse på Danmarks Pædagogiske Universitet. Siden 2014 har han boet og arbejdet i Norge som leder for et alternativt skoletilbud for unge mellem 13 og 18 år – især fra kategorien ”Third Culture Kids”.

Medarbejder Oliver Kronholm Thomsen

Oliver K. Thomsen

Oliver Kronholm Thomsen Oliver har arbejdet som Webmaster hos Danes Worldwide siden maj 2021. Han har taget en gymnasiel uddannelse på handelsskolen i Lyngby og studerer lige nu Global Business Informatics på IT-Universitet. I sin fritid bestyrer han webshoppen, Villa Boheme.

Medarbejder Lisbeth Kjersgaard

Lisbeth Kjersgaard

Lisbeth Kjersgaard Lisbeth er uddannet jurist fra Københavns Universitet. Hun er har selv erfaring med livet som udlandsdansker, og hos Danes Worldwide er hun en del af det juridiske rådgivningsteam. Lisbeth svarer på spørgsmål om alt fra dansk statsborgerskab, flytning til/fra Danmark, Brexit og til familiesammenføring og får hjælp af vores ekspertpanel til at svare…