Annoncer

Danes Worldwide skaber direkte kontakt til danskere, der  færdes og agerer globalt. Som annoncør når du ud til et stort internationalt publikum ved at annoncere hos os.

Niels Hass
Annoncer, Rosendahls A/S

Bliv set af tusindvis af globale danskere

Danes Worldwide skaber direkte kontakt til danskere, der  færdes og agerer globalt. Som annoncør når du ud til et stort internationalt publikum ved at annoncere hos os. Vi tilbyder eksponering:

  • I medlemsmagasinet DANES, der udkommer seks gange om året og sendes til vores medlemmer, lokale foreninger, organisationer, firmaer, kirker og repræsentationer (oplag 5.500). Vores medlemsfamilier er bosat i 120-lande fordelt over Europa, Nord- og Sydamerika, Asien samt Afrika

  • På www.danes.dk, der hver måned har flere end 20.000 sidevisninger

  • I vores nyhedsbrev, der 10 gange om året sendes til ca. 9000 abonnenter i Danmark og udlandet

Vores annoncer bliver håndteret af Niels Hass, som har været beskæftiget med annoncesalg siden 1986. Hans primære arbejdsområde er annoncesalg i internationale medier med speciale i  B2B-markedsføring.

Du er velkommen til at kontakte ham for at høre mere om muligheden for at annoncere via en eller flere af vores kommunikationskanaler. Niels kan kontaktes via e-mail på nh(a)rosendahls.dk eller på telefon 76 10 11 56.

Læs mere om annoncesalg i vores mediainformation for 2018.

Læs resultater fra vores læserundersøgelse juni 2016.

Det er Danes Worldwides markedsføringspolitik, at vi ikke bringer annoncer af politisk eller stødende karakter samt annoncer i direkte modstrid med foreningens grundlæggende interesser.

Back to Top

Til top

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev