Arrangement: Besøg hos Udenrigsministeriet

Kan du se dig selv arbejde med verdensmålene? Hvis svaret er ja, så sæt kryds i kalenderen den 13. oktober, hvor Udenrigsministeriet deler insiderviden og gode tips til at komme i gang!

Young Global Danes event hos Udenrigsministeriet

Praktisk information og tilmelding findes nederst på siden.

Drømmer du om at arbejde med politik og verdensmål – og med hele verden som potentiel arbejdsplads? Hvis svaret er ja, så sæt kryds i kalenderen den 13. oktober, hvor Udenrigsministeriet deler insiderviden og gode tips til at komme i gang!


Den 13. oktober, 15:45-17 (dansk tid) inviterer vi unge udlandsdanskere til et spændende oplæg om Udenrigsministeriets arbejde med FNs verdensmål. Vi skal tale om det politiske arbejde, ungdommen som vigtig aktør, og så skal vi selvfølgelig blive klogere på, hvordan man som ung egentlig tager de første skridt mod et job med bæredygtighed udvikling i fokus!

Program

16.00 – Velkommen v/ Natascha
16.05 – Introduktion til arbejdet med unge og verdensmål
16.25 – Udenrigsministeriet som arbejdsplads
16.40 – Q&A session
16.00 – Tak for denne gang

Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet beskæftiger ca. 1350 medarbejdere, hvoraf ca. 850 arbejder i København, og ca. 500 er udsendt til de danske repræsentationer i udlandet. Dertil kommer et større antal lokalt ansatte medarbejdere på repræsentationerne i udlandet. I kan læse mere om Udenrigsministeriet her.

Global ungerådgiver

Natascha Skjaldgaard er ansat som fuldmægtig i kontoret for Afrika, Udvikling og Politik, hvor hun arbejder som global ungerådgiver med fokus meningsfuld deltagelse af unge i det danske udviklingssamarbejde. Hun arbejder ligeledes med verdensmålene i policy sammenhæng på FN niveau.

Målgruppe

Arrangementet er for alle unge udlandsdanskere op til 30 år, som er interesserede i at arbejde med bæredygtig udvikling.

Oplæg på dansk

Oplæggene holdes på dansk, men for dig, som ikke er vant til at tale dansk til hverdag, vil det være muligt at stille spørgsmål og kommunikere på engelsk.

Praktiske informationer

Tilmelding

Tilmeldingen er åben.

Dato & Tidspunkt

13. oktober klokken 15:45-17:00 (CEST)

Sted

Asiatisk Plads 2, 1448 København K

Pris

Gratis

Spørgsmål?

Send os en mail på maiken@danes.dk