Bliv medlem af Danes Worldwide

Danes Worldwide fight for you

Danes Worldwide hjælper de mange tusinde danskere, der bor og arbejder i udlandet, men også dem, som vender hjem. Som medlem får du først og fremmest et netværk til andre udlandsdanskere og bidrager samtidig til, at vi fortsat kan arbejde for bedre forhold for danskere i udlandet.

Vi har repræsentanter bosat over hele verden, som hjælper medlemmer med råd og vejledning om forholdene i lokalområdet.

Hvad får du som medlem af Danes Worldwide?

Som medlem får du fx fordelagtige rabatter – fx på vores Online Danskundervisning, Sommerskolen og en række andre produkter og serviceydelser. Du får fx også mulighed for at søge råd og vejledning hos vores juridiske medarbejder og vores ekspertpanel. Men det er ikke det eneste. Her kan du læse om alle de fordele, et medlemskab giver dig:

Rådgivning til udlandsdanskere

Det er betryggende at kunne få rådgivning på dansk. Derfor har vi samlet et hold af eksperter med særlige kompetencer og et internationalt udsyn.

  • Rådgivning fra vores juridiske rådigvning.
  • Rådgivning fra vores ekspertpanel – bestående af en advokat, en revisor, en uddannelsesvejleder, en sikkerhedsekspert, en skoleekspert og konsulenter med speciale i ud- og hjemstationering.
Medlemsrabatter

Som medlem får du glæde af en lang række rabatter på vores forskellige produkter, ligesom du kan nyde godt af en række særtilbud.

Politisk indflydelse

Som medlem støtter du vores arbejde for løbende at forbedre udlandsdanskeres vilkår, bl.a. igennem arbejdet med vores mærkesager. Vi har fokus på økonomi og rettigheder.

Bolig for hjemvendte danskere

Fredensborghusene er en selvejende institution stiftet af Danes Worldwide med henblik på at skabe en boligbebyggelse for hjemvendte danskere. Husene er tegnet af Jørn Utzon, der også er arkitekten bag operahuset i Sydney.

Som medlem får du altså mulighed for en bolig i Jørn Utzons Fredensborghuse og andre kollektivboliger for ældre.

Derudover har vi også et samarbejde med FREMBO, hvor du som medlem af Danes Worldwide vil få eksklusive tilbud på deres boliger som er henvendt ældre og enlige.

Medbestemmelse

Er du medlem af Danes Worldwide, får du også mulighed for at stemme til foreningens årlige generalforsamling, der fungerer som foreningens øverste myndighed. På den måde sikres foreningens demokratiske opbygning, og det sikres samtidig også, at alle medlemmer får mulighed for at præge foreningens arbejde.

Hvad koster et medlemskab?

MedlemskabPris DKK
Ordinært medlemskab (inkluderer alle
hjemmeboende børn ind til de fylder 18)
780 DKK/året
2 års medlemskab1.395 DKK
5 års medlemskab3.295 DKK
Livsvarigt medlemskab15.400 DKK
Ungdomsmedlemskab (for alle mellem 18
og 26 år)
216 DKK/året

Hvordan melder jeg mig ind?

Det gør du i vores webshop! Her kan du fx også købe Skoledansk og andre undervisningsprogrammer eller tilmelde dig eventuelle arrangementer.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.