Magasinet DANES

Danskere i verdenen

I medlemsmagasinet DANES skriver vi om emner med særlig interesse for den globale danskere, hvilket gør bladet til den eneste danske udgivelse af sin art.

Direkte til din postkasse

DANES udkommer fire gange om året og sendes direkte hjem til vores medlemmer – uanset hvor de bor i verden. Samtidig har du også mulighed for at vælge en elektronisk udgave af magasinet.

Vi afdækker problemstillinger, der involverer verdensborgeren og byder på et magasin med portrætartikler, levende reportager, relevante nyheder, nyttige råd og meget mere.
Hvert nummer indeholder også klummer og artikler, som afdækker alt lige fra juridisk rådgivning om fx ejendoms- og pensionsforhold til indlæg fra sprogforskere om det danske sprog.

Bliv set af tusindvis af globale danskere

Som annoncør når du ud til et stort internationalt publikum ved at annoncere hos os. Annoncer bliver håndteret af Niels Hass, der kan kontaktes på nh@rosendahls.dk eller på telefon 76 10 11 56.

Se også resultater fra den seneste (2016) læserundersøgelse.

Det er Danes Worldwides markedsføringspolitik, at vi ikke bringer annoncer af politisk eller stødende karakter samt annoncer i direkte modstrid med foreningens grundlæggende interesser.

DANES Online

Medlemmer kan læse den nyeste udgave af DANES online og finde gamle numre i vores arkiv – helt enkelt og gratis.

Med medlemskab hos Danes Worldwide kan du læse vores magasin online via dit login.

Se tidligere numre af Danes her

Kontakt os

Kontakt redaktør Øivind Holtermann på oivind@danes.dk eller på tlf. +45 3529 4123 / +45 2292 5191, hvis du ønsker mere information om Magasinet DANES.