Seneste udgave af Magasinet DANES

Seneste udgave af Magasinet Danes

Danskere i den globale verden

Danes Worldwide udgiver årligt 3-4 magasiner til medlemmerne af foreningen. Men vi har givet dig eksklusiv adgang til at læse denne seneste udgave, som netop er kommet på gaden.
Her kan du bl.a. møde Karina og Martin, som har boet i arktiske Grønland og Svalbard i over 20 år med deres fire børn. Og fx blive klogere på, hvad man skal være særlig opmærksom på, som udlandsdansker i forhold til dansk pension i udlandet.


Magasinet DANES er Danes Worldwides medlemsmagasin udviklet og produceret af journalister, der kommer vidt omkring mange forskellige emner. Samtlige artikler er 100% møntet på læsere med udlandsdanske erfaringer og er dermed det eneste af sin art.

Hvorfor blive medlem af Danes Worldwide?

Som medlem af Danes Worldwide får du en stærk og dagsordensættende forening i ryggen, som kæmper for, at udlandsdanskere skal have de samme muligheder, som danskere i Danmark.

Vores arbejde med mærkesager er især fokuseret på rettigheder ift. dansk statsborgerskab, familiesammenføring, skat og pension.

Vi tilbyder vores medlemmer juridisk rådgivning, og der er mulighed for at tilkøbe professionel hjælp til selve sagsbehandlingen i fx sager om familiesammenføring eller statsborgerskab.

Samtidig tilbyder vi, som den eneste skole, online danskundervisning på alle klassetrin til børn og unge, Begynderdansk og Dansk på mellemniveau til unge og voksne samt ophold på Den Danske Sommerskole, der henvender sig til både børn og familier i udlandet.

Som medlem får man betydelige økonomiske rabatter på Danes Worldwides og Den Danske Sommerskoles undervisningstilbud, der tilbyder mulighed for på et højt kvalificeret niveau at holde det danske ved lige, mens man er ude i verden.