Rabat hos Lenore’s Assistance

mand og kvinde

Lenore’s Assistance tilbyder rådgivning og flyttehjælp til ældre og deres pårørende, typisk når der skal flyttes til mindre bolig, ældrebolig eller på plejehjem.

En tryg flytning for dine kære

Det skal ofte gå stærkt, når en ældrebolig eller en plejehjemsplads bliver ledig, og så skal der træffes hurtige beslutninger. Dernæst følger en række praktiske og administrative opgaver. Det kan være både frustrerende og stressende for alle involverede – særligt hvis man som udstationeret skal hjælpe til på afstand.

Lenore’s Assistance kan hjælpe jer med det, I har mest behov for, eller hun kan tage sig af alt det praktiske, så I bare skal fokusere på at komme trygt videre.

Sammen finder I ud af, hvilke opgaver kun skal tage hånd om, så I får den hjælp, I har behov for. Lenore’s Assistance kan blandt andet tilbyde hjælp med ansøgning til boligstøtte, skift af forsikringer, TV-pakker, indhentning af flyttetilbud, nedpakning, udpakning, fraflytningsrengøring  m.m.

Læs mere på www.lenore.dk

Med et medlemskab i Danes Worldwide får du 15 % rabat hos Lenore’s Assistance.

For at få rabat, skal du være medlem af Danes Worldwide. For at kunne se rabatkoden, skal du logge ind med den e-mail-adresse, du bruger som medlem.

Læs videre?

Bliv medlem af Danes Worldwide!

Medlemsfordele

  • Adgang til alle artikler
  • Juridisk rådgivning
  • Rabat på danskundervisning og sommerskole
  • Eksklusive arrangementer og lokale netværk
  • Kun 70 kr. om måneden
Luk modal

Log ind

Har du glemt din kode?

Mail afsendt