Rabat på bøger

Bog

Som medlem af Danes Worldwide har du mulighed for at få fordelagtige priser og rabatter på udvalgte bøger.

Rabat på ‘Danskere i verden

Tusindvis af danskere er gennem tiden udvandret til andre lande – og det er ikke altid gået ubemærket hen. Faktisk har de sat deres helt unikke aftryk på verdenshistorien i årenes løb frem til i dag. Både på godt og på ondt.

Det er noget af det, du kan blive klogere på i bogen ‘Danskere i verden’.

forside på bogen 'danskere i verden'

Den er skrevet af Mette Buch Jensen, Jeanne Dahl Olsen og Anne Blume. Bogen er udgivet af Gads Forlag i samarbejde med Danmarks Radio og udkommer den 14. april 2023.

Du kan forudbestille ‘Danskere i verden’ med 25 % rabat her, så bliver bogen sendt samme dag, som den udkommer. Du finder rabatkoden ved at logge ind nederst her på siden.

Rabat på ‘Go! – min ultimative guidebog før, under og efter vores ophold i udlandet’

Bogen er en guidebog og scrapbog for børn fra 6-13 år, der skal udstationeres med deres familie.

En udstationering er både et spændende nyt kapitel og en stor omvæltning for hele familien.

forsidecover til bogen go! - min ultimative guidebog

Udstationeringen vil ofte påvirke børn på en anden måde end voksne, fordi børnene er midt i deres udvikling.

Det kan derfor være overvældende at blive hevet ud af sine vante rammer for at tilpasse sig en ny kultur og siden finde fodfæste tilbage i Danmark. Det har stor betydning for børns trivsel i den proces, at de oplever sammenhæng i tilværelsen og kan forstå og håndtere de udfordringer de møder.

Bogen hjælper barnet til at skabe mening og sammenhæng af deres oplevelser både før, under og efter udstationeringen. Barnet guides til at samle minder, holde kontakter og bearbejde svære tanker og følelser.

Som medlem af Danes Worldwide kan du købe bogen med 10 % rabat, der ellers normalt koster 299 kr.
Skriv til kontakt@familieudvikling.dk for at bestille dit eksemplar. Husk at oplyse dit medlemsnummer.

Rabat på ‘Kom godt hjem’

Det var måske svært at flytte ud, så mange forventer, at det må være let at flytte tilbage.

Men mange bliver overraskede over, at det kan være mindst lige så hårdt at flytte tilbage – at man kan føle sig som udstationeret i sit eget hjemland.

forsidecover af bogen 'kom godt hjem'

‘Kom godt hjem’ bygger på forfatterens viden og erfaring som udstationeret og oplevelse af at vende tilbage. En viden, der er suppleret med råd fra faglige eksperter og interviews fra familier, der er vendt hjem til Danmark efter at have været bosat over alt på kloden.

Bogen er skrevet af Stine Møllebro og bygger på viden om familieliv, kulturmøder, erfaringer fra egen udstationering samt interviews med børn og voksne, der har oplevet at flytte ud og hjem fra forskellige lande.

‘Kom godt hjem’ koster normalt 220-250 kr. Som medlem af Danes Worldwide kan du købe bogen til 180 kr. + porto. Se nedenfor her på siden, hvordan du får rabatten.

Rabat på ‘På mission i Danmark’

Medlemmer af Danes Worldwide kan få 25 % rabat på bogen af Martin Marcussen og Svend Roed Nielsen.

Bogen giver en forståelse af, hvem de udenlandske diplomater i Danmark er, hvad de arbejder med, og hvilke rammer de lever i, mens de lever og arbejder i Danmark.

forsidecover på bog 'på mission i Danmark'

Bogen foreslår, at der er plads til forbedringer i samarbejdet, og at vi dermed har mulighed for at styrke Danmarks diplomatiske tiltrækningskraft.

‘På mission i Danmark’ er udgivet af Djøfs Forlag, og du kan læse mere om den her.

Du skal være logget ind nedenfor, hvis du vil se, hvordan du køber bogen med 25 % rabat.


For at få rabat på bøgerne, skal du være medlem af Danes Worldwide. For at kunne se rabatkoden, skal du logge ind med den e-mailadresse, du bruger som medlem.