Rabat på bøger

Bog

Som medlem af Danes Worldwide har du mulighed for at få fordelagtige priser og rabatter på udvalgte bøger.


Rabat på ”Go”

Bogen er for børn fra 6-13 år, der skal udstationeres med deres familie.

En udstationering er både et spændende nyt kapitel og en stor omvæltning for hele familien. Udstationeringen vil ofte påvirke børn på en anden måde end voksne, fordi børnene er midt i deres udvikling.

Det kan derfor være overvældende at blive hevet ud af sine vante rammer for at tilpasse sig en ny kultur og siden finde fodfæste tilbage i Danmark. Det har stor betydning for børns trivsel i denne proces, at de oplever sammenhæng i tilværelsen og kan forstå og håndtere de udfordringer de møder.

“Go! Min ultimative guidebog før, under og efter vores ophold i udlandet” er en guidebog og scrapbog til børn, der udstationeres med deres familier.

Bogen hjælper barnet til at skabe mening og sammenhæng af deres oplevelser både før, under og efter udstationeringen. Barnet guides til at samle minder, holde kontakter og bearbejde svære tanker og følelser.

”Go”-bogen koster normalt kr. 299,- Som medlem af Danes Worldwide kan du købe bogen med 10% rabat.

Skriv til kontakt@familieudvikling.dk for at bestille dit eksemplar. Husk at oplyse medlemsnummer.

Rabat på ”Kom godt hjem”

Det var måske svært at flytte ud, så mange forventer, at det må være let at flytte tilbage.

Men mange bliver overraskede over, at det kan være mindst lige så hårdt at flytte tilbage – at man kan føle sig som udstationeret i sit eget hjemland.

Kom godt hjem bygger på forfatterens viden og erfaring som udstationeret og oplevelse af at vende tilbage. En viden, der er suppleret med råd fra faglige eksperter og interviews fra familier, der er vendt hjem til Danmark efter at have været bosat over alt på kloden.

Bogen er skrevet af Stine Møllebro og bygger på viden om familieliv, kulturmøder, erfaringer fra egen udstationering samt interviews med børn og voksne, der har oplevet at flytte ud og hjem fra forskellige lande.

Kom godt hjem koster normalt 220-250 kr. + porto. Som medlem af Danes Worldwide kan du købe bogen til 180 kr. + porto.

Rabat på “På mission i Danmark”

Medlemmer af Danes Worldwide kan få hele 25% rabat på bogen “På mission i Danmark” skrevet af Martin Marcussen og Svend Roed Nielsen.

På mission i Danmark prøver at give en forståelse af, hvem de udenlandske diplomater i Danmark er, hvad de arbejder med, og hvilke rammer vi i Danmark tilbyder disse gæster. Bogen foreslår, at der er plads til forbedringer i samarbejdet, og at vi dermed har mulighed for at styrke Danmarks diplomatiske tiltrækningskraft.

Bogen er udgivet af Djøfs Forlag, og du kan læse mere om den her.


For at få rabat på bøgerne, skal du være medlem af Danes Worldwide. For at kunne se rabatkoden, skal du logge ind med den e-mail-adresse, du bruger som medlem.