Netværk: Danes-træf i Århus

Kom og mød andre danskere, der har boet i udlandet, når vi 28. marts inviterer til træf på Gårdcaféen i Aarhus.

Du tilmelder dig længere nede på siden

Mange medlemmer, der er vendt tilbage til Danmark efter et udlandsophold, fortæller, at det kan være svært at falde til. Ikke nok med, at der er en masse praktisk som bolig, job og evt. skole til børnene at få styr på. Der kan også være kulturelle og personlige udfordringer:

Måske føles ’hjem’ faktisk ikke som hjem, udlængslen kan blive ved at fylde, og man kan føle sig meget anderledes i forhold til, hvem man var, da man rejste ud. Og familie og venner forstår ikke nødvendigvis, hvad det går ud på.

Derfor holder Danes Worldwide træf for hjemvendte. Her kan du møde ligesindede, globale danskere og vende nogle af de udfordringer, du måtte have. Eller bare dele dine udlandsoplevelser med andre, der ved, hvad du taler om.

For medlemmer i Vestdanmark holder vi næste træf på den helt nye Gårdcaféen i Aarhus

Tirsdag d. 28. marts kl. 17:00 – 19:00

Her vil vores repræsentant for Jylland, Jakob Bejer, tage imod og byde velkommen. Jakob har boet i udlandet i mange år og vil glæde sig til at udveksle erfaringer med jer om det at vende tilbage til Danmark.

Derefter vil der være rig mulighed for at tale med de andre deltagere. Danes Worldwide er vært ved den første drink, og det er muligt at købe lidt mad og yderligere drikkevarer.

Praktiske informationer

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men da vi har brug for at vide, hvor mange vi skal reservere plads til i caféen, har vi brug for din tilmelding. Du tilmelder dig længere nede på siden

Dato & tidspunkt

Tirsdag d. 28. marts kl. 17:00 – 19:00

Sted & adresse

Gårdcaféen, Studsgade 6B, 1. sal, 8000 Aarhus C

Spørgsmål?

Send en mail til repræsentant Jakob Bejer på Rep-FynJylland@danes.dk

Næste træf i Aarhus bliver i slutningen af juni 2023. Hold øje med nyhedsbrevet og vores hjemmeside for mere information.

Tilmelding