Netværk: Danes-træf i København

Kom og mød andre danskere, der har boet i udlandet, når vi 29. november inviterer til træf på Café SKAAL i København.

træf for globale danskere

Arrangementet er afholdt, og tilmelding er derfor ikke længere mulig.

Mange udlandsdanskere, der er vendt tilbage til Danmark efter mange år, fortæller, at det kan være svært at falde til. Ikke nok med, at der er en masse praktisk som bolig, job og evt. skole til børnene at få styr på. Der kan også være kulturelle og personlige udfordringer:

Måske føles ’hjem’ faktisk ikke som hjem, udlængslen kan blive ved at fylde, og man kan føle sig meget anderledes i forhold til, hvem man var, da man rejste ud. Og familie og venner forstår ikke nødvendigvis, hvad det går ud på.

Derfor inviterer Danes Worldwide til faste mødedage for hjemvendte danskere og deres familier. Her kan du møde ligesindede globale danskere og vende nogle af de udfordringer, du måtte have. Eller bare dele dine udlandsoplevelser med andre, der ved, hvad du taler om.

I øst-Danmark holder vi et café-træf i København

tirsdag 29. november 2022 kl. 16:00 – ca. 18:0

Her vil vores repræsentanter for København og Sjælland tage imod og byde velkommen. De har boet i udlandet i mange år og vil glæde sig til at udveksle erfaringer med jer om det at vende tilbage til Danmark.

Derefter vil der være rig mulighed for at tale med de andre deltagere. Og I kan købe drikkevarer til nedsat pris.

Træffet foregår på café SKAAL på Kultorvet, som ligger tæt på Nørreport station med både busser, metro, S- og regionaltog. Der er også parkeringsmulighed i P-kælderen på Israels plads (på modsatte side af Nørreport station, bagved Torvehallerne).


Praktiske informationer
Tilmeldning

Arrangementet er gratis for alle, og kræver ikke medlemsskab af Danes Worldwide. Vi har brug for at vide, hvor mange vi skal reservere plads til i caféen, derfor skal du tilmelde dig længere nede på siden.

Dato & tidspunkt

Tirsdag 29. november 2022 kl. 16:00 – ca. 18:00

Sted & adresse

Mødested: Café SKAAL, Kultorvet 11, 1175 København K.
Se kort >

Spørgsmål?

Send en mail til medlemskoordinator Anette Ketler på ank@danes.dk


Tilmelding