Netværk: Danes-træf i København

Kom og mød andre danskere, der har boet i udlandet, når vi 25. april inviterer til træf på Café SKAAL i København.

Du tilmelder dig længere nede på siden

Mange medlemmer, der er vendt tilbage til Danmark efter mange år i udlandet fortæller, at det kan være svært at falde til. Ikke nok med, at der er en masse praktisk som bolig, job og evt. skole til børnene at få styr på. Der kan også være kulturelle og personlige udfordringer.

Måske føles ’hjem’ faktisk ikke som hjem, udlængslen kan blive ved at fylde, og man kan føle sig meget anderledes i forhold til, hvem man var, da man rejste ud. Og familie og venner forstår ikke nødvendigvis, hvad det går ud på.

Derfor inviterer Danes Worldwide til faste mødedage for hjemvendte. Her kan du møde ligesindede globale danskere og vende nogle af de udfordringer, du måtte have. Eller bare dele dine udlandsoplevelser med andre, der ved, hvad du taler om.

For medlemmer i øst-Danmark holder vi næste café-træf i København:

Tirsdag 25. april kl. 16:00 – ca. 18:00

Her vil vores repræsentanter for København og Sjælland tage imod og byde velkommen. De har boet i udlandet i mange år og vil glæde sig til at udveksle erfaringer med jer om det at vende tilbage til Danmark.

Derefter vil der være rig mulighed for at tale med de andre deltagere. Og I kan købe drikkevarer til nedsat pris.

Træffet foregår på café SKAAL på Kultorvet, som ligger tæt på Nørreport station med både busser, metro, S- og regionaltog. Der er også parkeringsmulighed i P-kælderen på Israels plads (på modsatte side af Nørreport station, bagved Torvehallerne).

Praktiske informationer

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men da vi har brug for at vide, hvor mange vi skal reservere plads til i caféen, har vi brug for din tilmelding senest 23. april. Du tilmelder dig længere nede på siden

Dato & tidspunkt

Tirsdag 25. april, kl. 16:00 – ca. 18:00

Sted & adresse

Mødested: Café SKAAL, Kultorvet 11, 1175 København K.
Se kort >

Spørgsmål?

Send en mail til eventkoordinator Kasper Jepsen på kasper@danes.dk