Danes Worldwide undersøger: udlandsdanskerne og corona

Den 11. marts var det præcis et år siden, Danmark blev lukket ned på grund af corona-pandemien. I den anledning skyder Danes Worldwide nu en spørgeskemaundersøgelse i gang, som kan afdække, hvordan corona-pandemien har påvirket udlandsdanskerne.

spørgeskemaundersøgelse, udlandsdanskere og corona, danes worldwide

Den 11. marts var det præcis et år siden, Danmark blev lukket ned på grund af corona-pandemien.

I den anledning skyder Danes Worldwide nu en spørgeskemaundersøgelse i gang, som kan afdække, hvordan corona-pandemien har påvirket udlandsdanskerne.

Med undersøgelsen håber vi at få et samlet overblik over pandemiens omfang og betydning for dig ude i verden. Vi ved fra flere af vores medlemmer, at bl.a. skatteforhold, rejserestriktioner og vaccination har fyldt en hel del – men der er sikkert flere emner, og dem vil vi gerne høre om.

Din feedback er utrolig vigtig i arbejdet med at gøre det lettere at være udlandsdansker. Vi håber derfor, at du vil deltage i undersøgelsen og dele den med andre udlandsdanskere i dit netværk! Undersøgelsen er åben for både medlemmer og ikke-medlemmer, og det tager cirka fem minutter at besvare spørgeskemaet. Besvarelserne er anonyme.

På forhånd tak!