Billede: Kim Refslund, DR ©

Danmark er sat på vågeblus

Corona-situationen i Danmark er yderligere tilspidset. Det fremgik af de tiltag, statsminister Mette Frederiksen lagde frem på et pressemøde tirsdag aften (17. marts). Og det blev samtidig understreget, da Dronningen umiddelbart efter holdt en historisk tv-tale til danskerne.

Hendes kongelige majestæt, Dronning Margrethe

Billede: Kim Refslund, DR ©

Corona-situationen i Danmark er yderligere tilspidset. Det fremgik af de tiltag, statsminister Mette Frederiksen lagde frem på et pressemøde tirsdag aften (17. marts). Og det blev samtidig understreget, da Dronningen umiddelbart efter holdt en historisk tv-tale til danskerne, hvor også Hendes Majestæt understregede situationens alvor og appellerede til, at vi alle følger myndighedernes henstillinger.

Klik her for at se dronningens tale.

Klik her for at se statsministerens pressemøde.

Kontakt os via e-mail

Også i sekretariatet følger vi naturligvis opfordringerne fra såvel myndighederne som Majestæten. Det betyder, at stort set alle Danes Worldwides medarbejdere nu arbejder hjemmefra – foreløbig til mandag den 30. marts.

Vi besvarer naturligvis stadig henvendelser fra foreningens medlemmer – dog beder vi om, at I primært kontakter os via e-mail. Samtidig skal I dog være forberedt på, at det i øjeblikket kan tage lidt længere tid, inden I får svar.

I finder vores e-mail-adresser på hjemmesiden via linket her.

Vi sender de bedste hilsener til alle udlandsdanskere og håber, at vi alle snart får vores almindelige hverdag tilbage!