Online danskundervisning: Begynderdansk 6-12 år

To børn lærer dansk online på tablet

Begynderdansk 6-12 år er et sjovt og seriøst online læringsprogram udviklet til danske børn, der bor i udlandet og skal lære dansk for første gang. Prøv kræfter med online sprogstimulering med spændende opgaver på dansk. Det er et godt supplement til sprogtilegnelsen, og det er vigtigt, at man også øver det danske sprog med en voksen – gerne hver dag.

Hvordan foregår undervisningen?

Begynderdansk 6-12 år består af fire trin, og hvert trin har et defineret læringsmål. Programmet er både underholdende, intensivt og intuitivt, så børnene lærer hurtigt at bruge det selv. Programmet indeholder ca. 80-160 timers sprogstimulerende opgaver. Tidsforbruget er naturligvis individuelt og derfor meget afhængigt af den enkelte elevs kompetencer og alder.

begynderdansk 6-12 år danes worldwide

Eleven følger Familien Petersen i et tegneserieunivers. Programmet er bygget op omkring en række emner, som barnet vil kunne genkende fra sin egen hverdag. Hvert emne har tilknyttet en række opgaver, hvor barnet i et legende danskunivers træner færdighederne at læse, skrive, lytte til (forstå) og tale dansk.

Det er hurtigt og nemt at komme i gang med Begynderdansk 6-12 år. Eleven følger ikke et hold, så man kan starte, når man vil og arbejde i sit eget tempo.

Du skal bruge:

  • En desktop computer (Mac eller Windows)
  • Internetadgang
  • En dansk-makker (et familiemedlem eller en ven som du kan øve med)

Programmet er 100% fleksibelt, og dit barn kan løse lige så mange danskopgaver i træk, som han/hun har lyst til. For at sikre en naturlig udvikling i det danske sprog, anbefaler vi, at dit barn arbejder i programmet to-tre timer om ugen. Det er dog vigtigt at pointere, at barnet skal øve det danske sprog sammen med en voksen.

Du kan læse mere om, hvad du lærer på Begynderdansk 6-12 år her.

I tvivl om Begynderdansk 6-12 år er det rigtige for dig?

Hvad koster Begynderdansk 6-12 år?


MedlemmerIkke-medlemmer
Alle fire trin2.300 DKK3.600 DKK

Hvordan tilmelder jeg mig Begynderdansk 6-12 år?

Det gør du i vores webshop! Den finder du ved at klikke på knappen herunder.

Når du har købt undervisningsprogrammet, opretter vi dig som bruger, og du får hurtigst muligt tilsendt et login og en vejledning. Og så er det bare at gå i gang!

OBS! Brugerne oprettes manuelt efter gennemført køb, så afhængig af tidsforskel og ugedag kan du opleve at måtte vente indtil næste arbejdsdag på dit login. Tak for din tålmodighed.

Spørgsmål til Begynderdansk 6-12 år?

Her kan du læse Ofte Stillede Spørgsmål om Begynderdansk 6-12 år.

Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Mette Bang Petersen, som er lærer og driftsansvarlig:


Begynderdansk 6-12 år er udviklet med støtte fra fonde. Tak til:

ØK’s Almennyttige Fond, A.P. Møller og Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formål, Carsten Brebøls Almennyttige Fond og Jebsen & co.