Dansk på mellemniveau

Danes Worldwide Sommerskolen 2018.

Vores danskundervisning er for unge og voksne, der allerede er godt i gang med at lære dansk, men som ønsker at videreudvikle deres mundtlige og skriftlige kompetencer. Vi har kurser på to forskellige niveauer: Basisdansk (B1) og Videre med dansk (B1+). Niveauerne B1 og B1+ henviser til CEFR – den europæiske referenceramme for sprog.

Basisdansk (B1)

Du skal vælge Basisdansk, hvis du forstår grundlæggende dansk, kan tale og skrive basalt dansk samt forstå og læse korte og enkle tekster og udveksle simpel information.

Basisdansk arbejder vi med at få helt styr på den basale grammatik og få udvidet dit ordforråd inden for forskellige emner, så du kan klare dig på et mere korrekt dansk i din hverdag. Vi arbejder også med dansk historie, kultur og samfund.

Basisdansk består af 4 forløb (4×10 uger). Du kan købe ét forløb ad gangen, eller du kan købe alle 4 forløb på én gang og dermed opnå rabat. Vi starter alle fire forløb op hver 10. uge, så det er altid muligt at hoppe på det forløb, du er nået til – eller at holde en pause, hvis du ønsker det.

Videre med dansk (B1+)

Du skal vælge Videre med dansk, hvis du har godt styr på den basale grammatik og kan tale, skrive og forstå et nogenlunde nuanceret dansk. Du kan også forstå og læse lidt længere tekster og tale om hverdagsemner.

Videre med dansk arbejder vi mere med de detaljer i grammatikken, der løfter dit danske sprog til et højere niveau. Vi skal også læse lidt længere artikler og se videoer om dansk kultur, samfund og historie. På den måde får du udvidet dit ordforråd, så du kan udtrykke dig mere nuanceret både skriftligt og mundtligt.

Videre med dansk består af ét forløb på 10 uger, og det ligger i naturlig forlængelse af Basisdansk forløb 4. Man kan starte på Videre med dansk hver 10. uge, dvs. hver gang vi starter på en ny undervisningsperiode.

Klik på knapperne herunder for at se en gratis demo af de to kurser på dansk på mellemniveau og få mere at vide om dem.

Hvordan tilmelder jeg mig Dansk på mellemniveau?

Det gør du i vores webshop, som du kan finde ved at trykke på knappen herunder. Kursusstart 4 gange om året – gør det muligt for dig at begynde kurset, når det passer ind i din kalender.

Spørgsmål?

Har du generelle spørgsmål eller input, så er du meget velkommen til at kontakte Lene Bønding Ditlevsen, på +45 3360 1430 eller lene@danes.dk.