Dansk på mellemniveau

Danes Worldwide Sommerskolen 2018.

Dansk på mellemniveau er målrettet unge og voksne, der allerede er godt i gang med at lære dansk. Du kan vælge mellem to forskellige niveauer:

Basisdansk (B1) er for dig, der kender og kan bruge de fleste grundlæggende grammatiske regler for dansk, men som ønsker at opnå større korrekthed, når du taler og skriver. På Basisdansk (B1) får du mulighed for at få helt styr på den basale grammatik samtidig med, at du får udvidet dit ordforråd, så du kan klare dig på et mere korrekt dansk i din hverdag. Kurset giver dig også en grundlæggende indføring i centrale aspekter af dansk historie, kultur og samfund.

Videre med dansk (B1+) er for dig, der allerede har godt styr på den basale grammatik, og som er klar til at tage skridtet videre. På Videre med dansk (B1+) fokuserer vi på de detaljer i grammatikken, der vil løfte dit danske til et højere niveau. Ved at læse længere artikler og se videoer om dansk kultur, samfund og historie, giver kurset dig mulighed for at få udvidet dit ordforråd, så du kan udtrykke dig mere komplekst – både skriftligt og mundligt.

Klik på knapperne herunder for at se en gratis demo af de to kurser på dansk på mellemniveau og få mere at vide om dem.

Spørgsmål?