Danes Worldwide Learning Centers

Et Learning Center er et tilbud til byer, hvor det er muligt at samle nok elever til at lave holdundervisning i dansk, og hvor en lokal lærer eller lærere forestår undervisningen.

Tina Andersen
Skolesekretær
tina(a)danes.dk

Har du brug for hjælp til at oprette en bruger eller har generelle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte vores skolesekretær Tina Andersen.

Hvad er et Danes Worldwide Learning Center?

Vores lokale danskundervisning kalder vi for 'Danes Worldwide Learning Centers'.

Et Learning Center er et tilbud til byer, hvor det er muligt at samle nok elever til at lave holdundervisning i dansk, og hvor en lokal lærer eller lærere forestår undervisningen.

Undervisningsmaterialerne er udviklet til undervisning af danske børn i udlandet af Danes Worldwide. Det er et aktuelt og motiverende materiale, som kan bruges til undervisning af børn, der ligger på forskellige danskniveauer, men som godt kan lide at mødes og lære sammen.

Gennem mere end 20 års erfaring med undervisning af danske børn i udlandet har vi lært, at en af de udfordringer, en lærer typisk møder, er, at børnenes forskellige aldre og sprogniveauer gør det svært at undervise eleverne samlet, uden at det enten bliver for svært eller for let for den enkelte. Børnene bliver hurtigt demotiverede, og i værste fald mister de helt motivationen for at lære dansk. De kan også blive urolige og forstyrre undervisningen og dermed gøre det sværere at få samlet gruppen omkring læring.

Vores undervisningsmaterialer tager netop højde for de forskellige niveauer, hvilket giver underviseren de bedste muligheder for at give kvalificeret undervisning.

OBS! Der er mange penge at spare ved at være medlem, før du tilmelder dine børn. Du kan oprette dig som medlem her, hvor du også kan læse mere om medlemsfordelene.

Alt efter hvilket land, lærer- og elevantal og elevernes sprogniveau og alder, så tilbyder vi forskellige typer af holdundervisning:

Online Skoledansk

Skoledansk er for børn fra 0.-9. klasse, som ønsker at kunne dansk på folkeskoleniveau. Undervisningen foregår online, og eleven vil have en lærer i Danmark, der giver tilbagemeldinger på alle opgaver. Børn, der er tilmeldt Online Danskundervisning, indgår i klasseundervisning sammen med gruppeundervisningseleverne (se nedenfor), og får derved fordelene ved både at have en lærer i Danmark, der giver tilbagemeldinger på alle besvarelser og som er til stede via film og kan kontaktes, plus en fysisk lærer i klasseværelset, der sætter undervisningen i gang, og sørger for dialog.

Sprogniveau: Dansk på folkeskoleniveau
Alder
: 6-17 år

Gruppeundervisning Skoledansk

Gruppeundervisning Skoledansk er for børn, der gerne vil undervises i en gruppe og med en lærer i klasselokalet. Niveauet på Gruppeundervisning Skoledansk nærmer sig niveauet på Skoledansk, men eftersom klassens lærer ikke har tid til at rette alle skriftlige opgaver, vil barnet ikke opnå samme skriftlige færdigheder som i Skoledansk.

Vores undervisningsmaterialer tager netop højde for de forskellige niveauer, hvilket giver underviseren de bedste muligheder for at give kvalificeret undervisning.

Sprogniveau: Skoledansk
Alder: 6-17 år. 

Gruppeundervisning Begynderdansk

Gruppeundervisning Begynderdansk er for børn, der ikke taler dansk, eller hvis danskkundskaber er beskedne. Barnet kan måske sige sætninger som: "Jeg hedder Jakob og bor i Bangkok", "hvad er klokken?" osv.

Ønsker I at blive klogere på, hvorledes Gruppeundervisning Begynderdansk adskiller sig fra programmerne under niveauet Begynderdansk, er I meget velkommen til at kontakte Frederik Markussen, lærer og ansvarlig for Danes Worldwide Learning Centers. 

Sprogniveau: Begynderdansk
Alder: 6-17 år

Play Group

Play Group er for børn i førskolealderen. I legegruppen fokuseres der på at sprogstimulere børnene gennem lege og spil på gulvet.

Sprogniveau: Passer til alle
Alder: 3-5 årige

Back to Top

Til top

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev