Begynderdansk - Online Danskundervisning

Begynderdansk er niveauet for dem, der skal lære dansk for første gang. Få intensiv online danskundervisning tilegnet både børn og unge.

Charlotte Holten Krebs
Lærer og driftansvarlig for Begynderdansk
charlotte(a)danes.dk

Har du generelle spørgsmål eller input til niveauet Begynderdansk, så er du meget velkommen til at kontakte driftansvarlig, Charlotte Holten Krebs.


Online danskundervisning for to aldersgrupper

Niveauet 'Begynderdansk' er målrettet den gruppe elever, der gerne vil lære dansk for første gang eller som har et meget begrænset kendskab til det danske sprog. Vi har to forskellige programmer, der er målrettet to aldersinddelinger:

Begynderdansk 6-12 år (klik for mere information)

Begynderdansk 13+ (klik for mere information)

Hvad er niveauet på Begynderdansk?Begge undervisningsprogrammer er udviklet i tæt samarbejde mellem erfarne eksperter inden for andensprogspædagogik og Danes Worldwides egne lærere med mange års erfaring og ekspertise i at undervise udlandsdanske børn i dansk.

På begynderdansk lærer eleverne grundlæggende fraser som hilsner, at præsentere sig selv, spørge om vej osv. Indholdet behandler også emner som fx fritidsinteresser, tal, ugedage, mad, indkøb osv.

Eleverne på dette niveau kan godt have et passivt ordforråd, hvor de fx svarer på deres modersmål, når der bliver talt til dem på dansk. Er elevens danskkundskaber på en noget højere niveau? Så er det måske Basisdansk eller Skoledansk der passer bedst. 

Hvis du er i tvivl om det rigtige danskniveau, så er du meget velkommen til at kontakte lærerene hos Danes Worldwide. Her får du råd og vejledning om, hvilken type af online danskundervisning, der netop er den rette for dig.

Dansk for begyndere
Back to Top

Til top

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev