Om Skoledansk

Skoledansk er målrettet den gruppe elever, der har dansk som deres første sprog. Eleverne taler dansk derhjemme og har typisk to danske forældre.

Tina Andersen
Skolesekretær
tina(a)danes.dk

Er du blevet nysgerrig eller har generelle spørgsmål til Skoledansk, så er du meget velkommen til at kontakte vores skolesekretær Tina Andersen.


Skoledansk - på niveau med den danske folkeskole

Skoledansk er målrettet den gruppe elever, der har dansk som deres første sprog. Eleverne taler dansk derhjemme og har typisk to danske forældre. Både mundtligt og skriftligt er denne gruppe elever næsten på niveau med almindelige danske skoleelever, der bor i Danmark, og de har som regel også selv gået i en dansk skole gennem flere år. Denne gruppe elever går til dagligt i lokale eller internationale skoler, hvor sproget er engelsk eller et andet sprog end dansk, og de kan derfor have vanskeligheder med et fagligt dansk sprog, som man bruger i skolesammenhæng til fx at analysere og fortolke ud fra danske termer.

Hvad betyder Skoledansk?

På dette niveau tilbyder vi følgende program

Danskundervisning fra 0.-9. klasse med mulighed for at afslutte med Danmarks officielle 9.-klassesprøve i faget dansk. Danes Worldwides undervisningsprogram er det eneste af sin art og er støttet af Undervisningsministeriet.

Læs mere om undervisningsprogrammet Skoledansk.

Se og prøv en gratis Skoledansk demo med onlineopgaver for indskoling, mellemtrin og udskoling her.

Køb adgang til Skoledansk gennem vores webshop her.

Back to Top

Til top

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev