Danskundervisning på tre niveauer

Undervisningen henvender sig til børn, unge og voksne på tre niveauer: Begynderdansk, Basisdansk og Skoledansk.

Danskundervisning når I er i udlandet

Danes Worldwide tilbyder online danskundervisning til børn og unge i udlandet. Undervisningen henvender sig til børn (6+), unge og voksne på tre niveauer: Begynderdansk, Basisdansk og Skoledansk. Læs mere om de tre niveauer herunder.

Køb undervisningsprogrammerne gennem vores Webshop

Begynderdansk

Begynderdansk tilbydes til to aldersgrupper: Henholdsvis de 6-12-årige og aldersgruppen 13+.

Der er tale om to sjove og seriøse online læringsprogrammer tilegnet dem, som skal lære dansk for første gang og dermed ikke har nævneværdigt kendskab til sproget.

Læs mere om Begynderdansk her.

Basisdansk 13+

Basisdansk 13+ er for jer, som kan begå sig på dansk i hverdagen, men som ikke taler eller skriver et alderssvarende dansk. Basisdansk 13+ giver masser af faglige udfordringer i mundtlig og skriftlig dansk.

Eleverne på Basisdansk 13+ bliver inddelt på små hold, hvor de, ved nogle opgaver, kan følge hinanden, lave opgaver til hinanden og indgå i små diskussioner.

Læs mere om Basisdansk 13+ her.

 

 

Skoledansk

Skoledansk er danskundervisning fra 0. - 9. klasse med mulighed for at afslutte med Danmarks officielle 9.-klassesprøve i faget dansk.

Undervisningen, der varetages af vores uddannede lærere, er tilrettelagt, så den kan passes ind ved siden af den lokale skolegang. Det er dog en forudsætning, at forældrene bakker aktivt op om lektielæsningen og lærerkontakt.

Læs mere om Skoledansk her.

Back to Top

Til top

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev