Om Sommerskolerne

Sommerskolerne giver enestående muligheder for at styrke kendskabet til Danmark og det danske sprog samt danne netværk med andre danske børn i samme situation.

Tina Andersen
Skolesekretær
tina(a)danes.dk

Der kan være mange spørgsmål og bekymringer, når man skal sende sit barn knap tre uger på sommerskole. Kan du ikke finde svar her på siden, er du meget velkommen til at kontakte Tina Andersen, som er vores skolesekretær.


Sommerskolerne giver børn et stærkt tilhørsforhold til Danmark

Vi har mere end 30 års erfaring i sommerskoleophold for udlandsdanske børn. Fokus er dansk sprog, kultur og historie. Det giver børnene stærke danske rødder og en større forståelse af dansk hverdag og kultur... og venskaber for livet!

Vi tilbyder følgende programmer i denne kategori


Sommerskolen

Vore traditionelle sommerskole-program på knap tre uger.  Sommerskolen tilbyder hvert år undervisning i dansk sprog og kultur for børn og unge i alderen 10-17 år, som til dagligt bor uden for Danmarks grænser. Sommerskolen er en enestående mulighed for at styrke kendskabet til Danmark og det danske sprog samt danne netværk med andre danske børn i samme situation. Sommerskolen foregår i Danmark og har siden 1981 været mødested for globale danske børn og unge.
Læs mere her. 


Mini-Sommerskolen
Vores nye, populære 'lillesøster': Mini-Sommerskolen er for udlandsdanske børn i alderen 6-9 år i følgeskab med op til to voksne – fx forældre, bedsteforældre og/eller andre nære familiemedlemmer. Her mødes eleverne med andre udlandsdanske børn og stifter bekendtskab med dansk sprog og kultur, ligesom de tager del i fællesaktiviteter sammen med deres familiemedlemmer. Vi tilbyder også danskundervisning og andre aktiviteter til ikke-dansktalende pårørende, som har interesse i at lære om Danmark og dansk kultur.
Læs mere her. 

Back to Top

Til top

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev