Hvad siger andre?

"Som forældre er det en fornøjelse trygt at kunne sende sine børn på tre ugers ophold fyldt med indlæring, kultur, sport, leg..."

Tina Andersen
Skolesekretær
tina(a)danes.dk

Der kan være mange spørgsmål og bekymringer, når man skal sende sit barn tre uger på sommerskole. Kan du ikke finde svar her på siden, er du meget velkommen til at kontakte Tina Andersen, som er vores skolesekretær.

John Kristian Jørgensen, Luxemborg

"Vores søn, Emil, var endnu en gang meget begejstret for at  deltage på Sommerskolen og samtidig lidt vemodig, da det var sidste gang! Emil og hans to store søstre (Sofie & Kristine) har alle nydt hver eneste gang de har deltaget; og vi vil gerne takke Danes Worldwide for det gode og seriøse arbejde med skolen. 

Som forældre er det en fornøjelse trygt at kunne sende sine børn på tre ugers ophold fyldt med indlæring, kultur, sport, leg og ikke mindst med mulighed for at møde en masse børn og unge fra hele verden. Sommerskolen har en været en meget vigtig del af vores børns opvækst." 

 

Peter og Henriette Balslev, Skotland

"Stor stor ros til Danes Worldwide for en super velfungerende og veloplagt sommerskole. Vi er meget imponerede over den dejlige og dynamiske stemning - samt det veloplagte hold af ledere/lærere. Det er første gang Adam var på jeres sommerskole - og han elskede det...hvert et minut (og plager allerede om at komme afsted igen næste år :-)  

Det er svært for unge udenlandsdanskere at få konfirmationsforberedelse til at hænge sammen med en almindelig dagligdag med skolegang, lektier og fritidsinteresser (ikke alle præster og kirker ser lige let på, hvor meget man deltager). Og det er lidt trist at blive konfirmeret alene - eller sammen med et hold konfirmander, man ikke kender.

Men med jeres tilbud bliver konfirmationsforberedelsen overstået på Sommerskolen (hvor der ikke er andre lektier, der trænger sig på) - og man lærer sine medkonfirmander at kende i løbet af sommerskolen...meget godt endda. Så godt at det føles som at blive konfirmeret som en del af flokken :-)   Så stor tak fordi I har det tilbud.

Og så det mest vigtige: Vi er hamrende imponerede over det meget spændende og levende undervisningsprogram, der var for konfirmationsforberedelsen. Og stor stor ros til Lizette for at gøre undervisningen spændende og vedkommende. Adam fortæller i øvrigt at Lizette er noget nær den sødeste lærer, han nogensinde har haft - og at Morten, som hjalp holdet, var alletiders."

 

Mette Bertelsen Scott, USA

"Min datter var på Sommerskolen i år, og havde det helt fantastisk. Det var første gang hun var med, selvom hun er 15 år, så hun var lidt nervøs inden skolen startede. Allerede første aften fik jeg en mail om, at "jeg elsker faktisk det her sted" - og så blev det ellers bare bedre og bedre i tre uger! Hun er skrevet op igen til næste år." 


Back to Top

Til top

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev