Tilmelding til Sommerskolen 2019

Pladserne på Sommerskolen tildeles efter først til mølle-princippet. Medlemmer har førsteprioritet.

Tina Andersen
Skolesekretær
tina(a)danes.dk

Der kan være mange spørgsmål og bekymringer, når man skal sende sit barn tre uger på sommerskole. Kan du ikke finde svar her på siden, er du meget velkommen til at kontakte Tina Andersen, som er vores skolesekretær.

NB! Hvis I er medlem af Danes Worldwide, er det meget vigtigt, at I logger ind, inden i betaler for  Sommerskolen. Hvis I ikke er logget ind, vil der opstå problemer senere i processen.

Vil I sikre jeres barn en plads på Sommerskolen 2019?

Pladserne på Sommerskolen tildeles efter først til mølle-princippet. Medlemmer har førsteprioritet.  Ventelistegebyr på 750 kroner skal indbetales, før tilmeldingen er gyldig. Gebyret er en del af prisen for Sommerskolen. Ved bankoverførsel: bemærk, at eleven først bliver optaget på ventelisten, når vi har modtaget betalingen.

Alle elever kommer på en venteliste indtil slutningen af oktober måned, hvor vi optager eleverne på de forskellige afdelinger.

Sommerskolen 2019 begynder onsdag den 10. juli og slutter fredag den 26. juli. I denne periode vil der være undervisning i dansk sprog og kultur svarende til 75 lektioner – det vil sige ca. 4,5 lektioner dagligt.

Priser for Sommerskolen 2019

  • Sommerskolen 2019 koster 18.500 kroner pr. elev for medlemmer af Danes Worldwide
  • Sommerskolen 2019 koster 20.500 kroner pr. elev for ikke-medlemmer af DW.
  • Ønsker man bustransport til Sommerskolen, skal denne tilkøbes. Pris for én tur er 300 kroner pr. elev. to ture koster 500 kroner pr. elev. (vejl. pris)

A conto for 2019 må først indbetales, når I har fået tildelt en plads på Sommerskolen 2019.

Restbeløb for 2019 indbetales senest 31. marts 2019.

Ønsker I bustransport i forbindelse med ankomst og afrejse mellem København og skolerne, er der brugerbetaling på DKK 500 for de to ture (DKK 300 pr. tur). NB - beløbet kan ikke tilbagebetales. (Vejl. pris)

Beløbene skal indbetales via vores webshop.

Lommepenge

Derudover har du mulighed for at indbetale lommepenge til dit barn. Vi udbetaler under Sommerskolen lommepengene løbende til dit barn fra vores "bank", så børnene ikke selv ligger inde med store beløb

Lommepenge for 2019 indbetales senest 1. juni 2019.

Framelding

Framelding skal ske hurtigst muligt af hensyn til andre elever på ventelisten. I får de indbetalte skolepenge retur - minus ventelistegebyr. Skolepengene inkluderer undervisning, kost og logi, udflugter, indgange og turpas til Tivoli. Framelder I senere end den 1. april 2019, får I kun de indbetalte skolepenge (minus ventelistegebyr) retur, hvis vi kan afsætte pladsen til en anden elev.

Ventelistegebyr på 750 kroner for 2019 skal indbetales, før tilmelding er gyldig. Ventelistegebyr tilbagebetales ikke, hvis I selv melder fra. Får I ikke plads med det samme, kommer I automatisk på venteliste.

Konfirmationsundervisning

Er I interesserede i konfirmationsundervisningen, så skriv det på linjen, hvor sprogniveau vælges.OBS:

Hvis I er medlem, får I en stor rabat på undervisningstilbud.
Se mere i vores webshop

Back to Top

Til top

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev