Rabat på billeje

Billeje for udlandsdanskere

Som udlandsdansker har du mulighed for at leje en bil i Danmark til en fordelagtig pris.

Er du ikke tilmeldt det danske folkeregister, kan du leje en tax free lejebil, når du er i Danmark. Dette tilbud kaldes også “valuta-bil” eller “tax free car”.
Den fordelagtige pris skyldes, at man får mulighed for at leje biler, som biludlejningsfirmaet ikke skal betale dansk registreringsafgift af.Det kommer billejeren til gode i form af en nedsat grundpris på billejen.

Dette gælder som sagt kun udlandsdanskere (og udlændinge), der ikke har en folkeregisteradresse i Danmark. Man skal derfor ved denne type leje skrive under på, at man ikke har folkeregisteradresse i Danmark.

Ikke nok med, at du får den lavere grundpris på billeje, er der som regel også fri kilometer i udlejningsbetingelserne på billeje i Danmark til udlandsdanskere.

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at få refunderet momsen, da serviceydelser såsom billeje ifølge SKAT er en serviceydelse, som forbruges i Danmark.

Læs mere om billeje hos Avis her.

For at få rabat, skal du være medlem af Danes Worldwide. For at kunne se rabatkoden, skal du logge ind med den e-mail-adresse, du bruger som medlem.