Rabat på bøger

Bøger

Som medlem af Danes Worldwide har du muligheden for at få nogle fordelagtige priser og rabatter på udvalgte bøger.

Rabat på “Blød Landing”

Bogen “Blød Landing” er en familieguide til succesfuld udstationering skrevet af Mette Hald og Camilla Thorgaard. Denne letlæste og underholdende bog givet et billed af, hvad udstationerede familier kan forvente, blive udfordret af og hvad der skal til for at trives i livet udenlands.

“Blød Landing” bygger på viden om familieliv, kulturmøder, samt erfaringer fra forfatternes egne udstationeringer. Derudover bygger bogen på en lang række interviews med både voksne og børn, der har prøvet kræfter med livet i forskellige lande.
Du får dermed en grundig og levende beskrivelse af situationen for børn, tennagere, den medfølgende partner og den udsendte.

Bogens normalpris er 225,00kr., men medlemmer af Danes Worldwide opnår 20% rabat ved køb igennem foreningens sekretariat.


Rabat på “På mission i Danmark”

Medlemmer af Danes Worldwide kan få hele 25% rabat på bogen “På mission i Danmark” skrevet af Martin Marcussen og Svend Roed Nielsen. Bogen er udgivet af Djøfs Forlag og du kan læse mere om den her.


Rabat på “Digitale nomader – Et liv med mere eventyr og mindre hverdag

Du kan få rabat på bogen “Digitale nomader – Et liv med mere eventyr og mindre hverdag” skrevet af Mille og Kristian Sjøgren. Det er “den første bog på dansk om en anderledes måde at strukturere hverdagen og arbejdslivet på.”

Bogen er skrevet ud fra deres egne erfaringer de seneste syv år, hvor familien (med to børn) har levet i flere forskellige lande verden rundt. De kalder sig selv en digital nomade familie og deler deres erfaringer og oplevelser igennem bøger, proadcasts og foredrag. Du kan læse mere om dem på deres blog samt om bogen her.

Via rabatkoden hos os får man bogen til 199 kr. (normalpris 299 kr.) Du får denne rabatkode ved at kontakte os på danes@danes.dk

For at få rabat på bøgerne, skal du være medlem af Danes Worldwide. For at kunne se rabatkoden, skal du logge ind med den e-mail-adresse, du bruger som medlem.