Rabat på feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Få 10 % rabat hos NOVASOL Feriehusudlejning

Hos NOVASOL finder du det største udvalg af individuelle ferieboliger i Europa – 40.000 ferieboliger i 27 europæiske lande. Udvalget spænder vidt, lige fra traditionelle sommerhuse i Danmark, smukke rød/hvide gårde i Sverige, stemningsfyldte østrigske bjerghytter, villaer med egen pool i Spanien, Italien og Frankrig, autentiske feriehuse i Kroatien, til centralt beliggende storbylejligheder i bl.a. Rom og Berlin, og meget andet.

Med et så bredt udvalg og med mere end 40 års erfaring i branchen, er vi sikre på, at vi også kan finde en feriebolig, der passer dig. På www.novasol.dk  eller www.dansommer.dk kan du finde masser af inspiration til din næste ferie samt bestille din feriebolig i Europa.

Vores salgsafdeling er også altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige feriebolig. Du kan kontakte NOVASOL på tlf.: 39 14 33 33 eller via e-mail på: novasol@novasol.dk.

For at få rabat, skal du være medlem af Danes Worldwide. For at kunne se rabatkoden, skal du logge ind med den e-mail-adresse, du bruger som medlem.