Rabat på hotelovernatninger

Hotel

Som medlem af Danes Worldwide får du en række fordelagtige priser og rabatter på hoteller rundt om i Danmark.

Brøchner Hotels

Danes Worldwide har indgået en aftale med Brøchner Hotels. Aftalen betyder, at du som medlem får 15 % rabat på overnatninger på fire eksklusive hoteller i København: Hotel Danmark, Hotel SP34, Avenue Hotel og Astoria Hotel. Tilbuddet gælder også, hvis du har brug for lokaler til konferencer for op til 80 personer.

Ud over overnatning i smukt designede og komfortable værelser tilbyder Brøchner Hotels 100 % økologisk morgenmad. Og mellem kl. 17 og 18 bydes gæsterne på et glas vin med mulighed for at netværke med andre besøgende.

Du kan også læse mere om Brøchner Hotels konference tilbud her.


Hotel Christian IV Copenhagen

Alle medlemmer af Danes Worldwide får 15 % rabat på dagens pris  på hotelophold hos Hotel Christian IV Copenhagen.

Med rabataftalen får I:

  • Opgradering til næste ledige værelseskategori når det er muligt.
  • Parkering til specialpris kr. 225 i Onepark parkeringshus, normalpris kr. 500. (P-billet gyldig i 24 timer).

Læs mere om hotellet her.


ARP-Hansen Hoteller

Som medlem får du rabat på en række ARP-Hansen hotelophold i Danmark.


Living Suites 

Som medlem af Danes Worldwide får du en markant besparelse på lejlighedsophold hos Living Suites, da de kører med faste lave priser året rundt.

Der er lejligheder i 6 forskellige kategorier og der er ikke en begrænsning på udlejningsperioden.  Bemærk, at folkeregistertilmelding  er muligt.


Zleep Hotels

Zleep Hotels er en prisvenlig hotelkæde med et udvalg af kvalitetsservices. Som medlem af Danes Worldwide kan du få 10% rabat hos Zleep Hotels i Danmark og Sverige.

Rabataftalen gælder for alle Zleep hoteller i Danmark og Sverige, og er gældende for alle værelseskategorier. Bemærk venligst, at prisen, som rabatten fratrækkes, er dynamisk. Aftalen inkluderer ikke morgenmad, men kan købes for DKK 99 i Danmark og SEK 125 i Sverige. Vær opmærksom på, at de 10% rabat garanteres ved reservationer af op til 9 værelser pr. dag. Ønsker man flere værelser end dette, skal man kontakte ZH’s bookingafdeling.

Hvordan får jeg rabat på hotelovernatninger?

For at få rabat til de forskellige hotel tilbud, skal du være medlem af Danes Worldwide. For at kunne se rabatkoden, skal du logge ind med den e-mail-adresse, du bruger som medlem.