/

Danes-træf i København – nu med jurist!

Kom og mød andre danskere, der har boet i udlandet, når vi 26. september inviterer til træf på Café SKAAL i København

Mange medlemmer, der er vendt tilbage til Danmark efter mange år i udlandet fortæller, at det kan være svært at falde til. Ikke nok med, at der er en masse praktisk som bolig, job og evt. skole til børnene at få styr på. Der kan også være kulturelle og personlige udfordringer:

Måske føles ’hjem’ faktisk ikke som hjem, udlængslen kan blive ved at fylde, og man kan føle sig meget anderledes i forhold til, hvem man var, da man rejste ud. Og familie og venner forstår ikke nødvendigvis, hvad det går ud på.

Derfor inviterer Danes Worldwide til træf for hjemvendte. Her kan du møde ligesindede globale danskere og vende nogle af de udfordringer, du måtte have. Eller bare dele dine udlandsoplevelser med andre, der ved, hvad du taler om.

For medlemmer i Østdanmark holder vi næste café-træf i København
tirsdag 26. september kl. 16:00 – ca. 18:00

Her vil en repræsentant for foreningen tage imod og byde velkommen. Derefter vil der være rig mulighed for at tale med de andre deltagere, og I kan købe drikkevarer til nedsat pris.

NB! Denne gang vil en af vores jurister også være til stede. Det giver dig mulighed for at stille spørgsmål om fx statsborgerskab eller opholdstilladelse for internationale partnere.

Træffet foregår på café SKAAL på Kultorvet, som ligger tæt på Nørreport station med både busser, metro, S- og regionaltog. Der er også parkeringsmulighed i P-kælderen på Israels plads (på modsatte side af Nørreport station, bagved Torvehallerne).

Tilmelding