/

Netværk: Danmark og Verden – finurlige forskelle

Mød andre danskere, der har boet i udlandet, og hør forfatteren Morten Schøler præsentere humoristiske iagttagelser fra sin bog ”Danmark og Verden – finurlige forskelle”.

Har du lagt mærke til, at de danske motorvejsskilte er grønne, mens de i størstedelen af Europa er blå? Eller at vi i Danmark tænder lyset ved at slå vippekontakten ned, hvor man i mange andre lande slår kontakten op?

I et halvt århundrede har Danes-medlem Morten Schøler arbejdet og boet i mange lande, som han har sammenlignet med Danmark. De mange iagttagelser har han samlet i bogen ’Danmark og Verden – finurlige forskelle’, der er fuld af overraskelser om blandt andet geografi, grundlove, omgangsform, trafik, nationalsange og sport.

Vi er så heldige, at Morten har sagt ja til at stille op til et oplæg, hvor han præsenterer nogle af pointerne fra sin bog.

Så kom med til et arrangement med både lovprisning og konstruktiv kritik af Danmark, fortalt med gode eksempler og kærlig humor. Vi byder på lidt til ganen, og du vil også få mulighed for at tale med andre danskere, der har boet i udlandet.

Du kan møde

MS
Morten Schøler

Tilmelding

Andre arrangementer, som kunne interessere dig