/

En aften for globale danskere i Frankrig

Kom med til arrangement i den danske kirke, hvor vi sætter fokus på særlige forhold og udfordringer for globale danskere i Frankrig

Selv om du bor uden for Danmark, er der stadig forhold i Danmark, som har indflydelse på din hverdag eller kan komme til at have det. Det gælder både familieforhold, karriere og kompetencer.

Kom og vær med til en aften, hvor vi sætter fokus på globale danskere og de særlige forhold og udfordringer, vi har til fælles, når netværket Djøf Paris, Danes Worldwide, Den danske ambassade i Frankrig og Den danske kirke i Paris inviterer til et arrangement i kirken. Her kan du få svar på mange af dine spørgsmål. Arrangementet foregår

9. oktober 2023 kl. 19:00 – 21:00
Frederikskirken, 17, Rue Lord Byron, 75008 Paris

Mødet er for alle danskere i Frankrig, der gerne vil bevare forbindelsen til Danmark. Aftenen vil også byde på netværk og et let traktement.

Program

Kl. 19.00: Ankomst og netværk

Kl. 19.15: Jorn Poulsen, Danes Worldwide’s repræsentant i Frankrig, byder velkommen og introducerer aftenens program

Fællessang højskolesangbogen

Kl. 19.20: Malene Bendtsen, præst i Den danske kirke i Paris fortæller om kirken som socialt samlingspunkt for hele familien.

Kl. 19:30: Dyveke Vestergaard Johansen, Netværket Djøf Paris, fortæller om Djøfs arbejde for Djøf’ere med international karriere – i Danmark og uden for Danmark. Hvilke muligheder og udfordringer er der?

Kl. 19:50: Michael Bach Petersen, generalsekretær for Danes Worldwide og Karoline Blyt, jurist og teamleder af den juridiske rådgivning, fortæller om foreningens mærkesager og aktiviteter, herunder stemmeret, præsentation af reglerne for bevarelse af dansk statsborgerskab og familiesammenføring.

Kl. 20.40: Q&A

Kl. 21.00 Det officielle program slutter

Efter programmet vil der fortsat være tid til samvær og netværk.

Tilmelding

Arrangementet er åbent for alle globale danskere i området, inklusive deres partnere. Medlemskab af Djøf eller Danes Worldwide er ikke en betingelse.