Fake jobannonce: Danes Worldwide søger:

Søge job på computer

Bemærk: dette er en falsk jobannonce som udelukkende skal benyttes i forbindelse med vores job-workshop d. 20. maj 2022.

Afdelingssupporter (piccoline/piccolo) til ansættelse pr. 1. juli 2022. Arbejdstiden 37,5 timer pr. uge plus en halv times daglig frokostpause.

Du kan forvente en travl hverdag i et internationalt arbejdsmiljø. Ansatte i Danes Worldwide har et globalt udsyn, et godt sammenhold og samarbejder tæt om opgaverne på tværs af organisationen. Arbejdet indeholder mange forskelligartede arbejdsopgaver, som vil styrke dine personlige kompetencer, gøre en positiv forskel for dine kollegaer, og din dagligdag vil i høj grad blive tilrettelagt efter husets aktuelle behov.

Vores forventninger til dig er, at du er student fra gymnasiet eller handelsskolen. Du er mødestabil, serviceminded og ansvarsbevidst. Vi sætter pris på ordenssans, gåpåmod og et godt humør. Du er dygtig til skriftlig og mundtlig dansk og til matematik, og du har et godt kendskab til it, herunder særligt Windows-baserede programmer.

Opgaverne:

Vi har brug for din hjælp til mange forskellige opgaver på tværs af organisationen, eksempelvis håndtering af kopierings- og scanningsopgaver af større og mindre omfang, sortering og organisering af dokumenter, ærinder i byen, rejsebestilling, sagsoprettelse, fysisk og elektronisk arkivering af sager og opdatering af regneark, scanning/fordeling af post. Du skal være med til at gøre den travle hverdag hos vores medarbejdere så let som mulig.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Elisabeth Geday på elisabeth@geday-consult.dk

Søg stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til Elisabeth Geday senest den 16. maj 2022.