Familie-Sommerskolen 6-9 år

Familie-Sommerskolen er en enestående mulighed for at styrke kendskabet til Danmark og det danske sprog samt danne netværk med andre familier med samme baggrund, samtidig med at nærvær og det danske sprog er i fokus.

Der var bare så mange ting som gjorde det til en helt eminent oplevelse og mest af alt var det lærernes & instruktørernes utrolige engagement, passion, tålmodighed, fleksibilitet, energi, humør og positivitet.

– Dan fra Familie-Sommerskolen 6-9 år, sommeren 2019

Hvornår foregår det?

Familie-Sommerskolen 6-9 år bliver i 2021 afholdt i perioden 10.-18. juli.

Hvad koster Familie-Sommerskolen 6-9 år?

Vejledende priser for Familie-Sommerskolen 2021. Priserne er inklusiv tilmeldingsgebyr på 750 DKK.

Tilmeldingsgebyr tilbagebetales ikke, hvis du selv melder fra. Framelder I senere end den 31. januar 2021, får I kun de indbetalte skolepenge retur, hvis vi kan afsætte pladserne til en anden familie.

Målgruppe
MedlemIkke-medlem
Pr. barn 6-9 årDKK 7.950DKK 9.950
Pr. voksen DKK 9.950DKK 11.950
Tillæg for voksenundervisningDKK 1.000DKK 1.000

Hvordan tilmelder jeg os?

Det gør du i vores webshop. Her er der også mulighed for at betale medlemskontingent.

NB! Hvis du er medlem af Danes Worldwide, er det meget vigtigt, at du logger ind med dit medlemsnummer, inden du tilmelder og/eller betaler for Familie-Sommerskolen. Hvis du ikke er logget ind, vil der opstå problemer senere i processen.

Pladserne på Familie-Sommerskolen tildeles efter først til mølle-princippet. Medlemmer har førsteprioritet. Frem til d. 31. oktober 2020 kan deltagere tilmelde sig uden at blive opkrævet noget tilmeldingsgebyr.

Senest den 1. november 2020 betales et tilmeldingsgebyr på DKK 750 kroner pr. person for at fastholde en plads på Familie-Sommerskolen. Gebyret er en del af prisen for Familie-Sommerskolen. Ved bankoverførsel: bemærk, at deltagerne først bliver optaget på tilmeldingslisten, når vi har modtaget betalingen.

Alle deltagere kommer først på en tilmeldingsliste.

A conto for 2021 må først indbetales, når I har fået tildelt værelse på én af Familie-Sommerskolerne. Restbeløbet indbetales senest 15. marts 2021.

Danes Familie Sommerskole i Juelsminde.

Spørgsmål om Familie-Sommerskolen?

Er du stadig nysgerrig? Her kan du læse mere om hverdagen på Familie-Sommerskolen.

Har I spørgsmål til opholdet, er I naturligvis velkommen til at kontakte koordinator Solveig Engberg:


Den Danske Sommerskole/Sommerskolen er en særskilt juridisk enhed (en erhvervsdrivende fond), hvor Danes Worldwide udfører sekretariatsopgaver for Fonden.