Familie-Sommerskolen 6-9 år

Familie-Sommerskolen 6-9 år finder sted på Ringe Fri- og Efterskole, som har gode børnevenlige faciliteter fx legepladser, boldbane, idrætshal og nærliggende svømmehal. Ringe er en hyggelig stationsby og ligger på Midtfyn.

Der var bare så mange ting som gjorde det til en helt eminent oplevelse og mest af alt var det lærernes & instruktørernes: utrolige engagement, passion, tålmodighed, fleksibilitet, energi, humør og positivitet.

– Dan fra Familie-Sommerskolen 6-9 år, sommeren 2019

Hvornår foregår det?

For familier med børn fra 6-9 år kan vi i 2020 tilbyde to muligheder:

  • Uge 1: d. 5.-11. juli 2020
  • Uge 2: d. 12. – 18. juli 2020

Hvad koster Familie-Sommerskolen 6-9 år?

Vejledende priser for Familie-Sommerskolen 2020. Priserne er inklusiv tilmeldingsgebyr på 500 DKK.

Tilmeldingsgebyr tilbagebetales ikke, hvis du selv melder fra. Framelder I senere end den 1. februar 2020, får I kun de indbetalte skolepenge retur, hvis vi kan afsætte pladserne til en anden familie.

Målgruppe
MedlemIkke-medlem
Pr. barn 6-9 årDKK 5.900DKK 7.900
Pr. voksen DKK 7.650DKK 9.650
Tillæg for voksenundervisningDKK 1.000DKK 1.000

Program for Familie-Sommerskolen 6-9 år

*Aften modul 2 afholdes når børnene er lagt i seng

Hvordan tilmelder jeg os?

Det gør du i vores webshop. Her er der også mulighed for at betale medlemskontingent.

NB! Hvis du er medlem af Danes Worldwide, er det meget vigtigt, at du logger ind med dit medlemsnummer, inden du tilmelder og/eller betaler for Familie-Sommerskolen. Hvis du ikke er logget ind, vil der opstå problemer senere i processen.

Pladserne på Familie-Sommerskolen tildeles efter først til mølle-princippet. Medlemmer har førsteprioritet. Tilmeldingsgebyr på 500 kroner pr. person skal indbetales, før tilmeldingen er gyldig. Gebyret er en del af prisen for Familie-Sommerskolen. Ved bankoverførsel: bemærk, at deltagerne først bliver optaget på tilmeldingslisten, når vi har modtaget betalingen.

Alle deltagere kommer først på en tilmeldingsliste. I vil i løbet af 14 dage efter tilmeldingen modtage yderligere oplysninger.

Restbeløbet for 2020 må først indbetales, når I har fået tildelt værelse på én af Familie-Sommerskolerne. Restbeløbet indbetales senest 9. december 2019.

Danes Familie Sommerskole i Juelsminde.

Spørgsmål om Familie-Sommerskolen?

Er du stadig nysgerrig? Her kan du læse mere om hverdagen på Familie-Sommerskolen.

Har I spørgsmål til opholdet, er I naturligvis velkommen til at kontakte koordinator Solveig Engberg: