Globale danskere i Bruxelles

22. marts holder vi møde i Bruxelles for alle danskere i Belgien, som gerne vil bevare forbindelsen til Danmark.

Tilmelding til eventet er ikke længere mulig.

Selv om du bor uden for Danmark, er der stadig forhold i Danmark, som influerer eller kan komme til at influere på din hverdag. Det gælder både familieforhold, karriere og kompetencer.

Vær med til en aften, hvor vi sætter fokus på den indsats, der gøres: Hvad er jeres prioriteter og ønsker. I samarbejde med Den danske ambassade i Belgien, Djøf Belgien og Den danske kirke i Bruxelles har Danes Worldwide fornøjelsen af at invitere danskere i området til et gå-hjem-møde:

Onsdag den 22. marts 2023 fra kl. 18:00 – 20:30

Mødet, der er for alle danskere i Belgien, som gerne vil bevare forbindelsen til Danmark, finder sted i
Den danske kirke, Rue Washington 27, 1050 Ixelles (se kort >)

Program

TidEmne
18:00Let traktement og netværk.
18:30Michael Mathiessen, Danes Worldwide’s repræsentant i Bruxelles og Luxembourg, byder velkommen
18:35Odd Sinding, Danmarks ambassadør i Belgien, giver en orientering om ambassadens aktiviteter
18:45Thomas Nørby Dahl, Djøf Belgien, vil informere om Djøfs arbejde for Djøf’ere med international karriere – i Danmark og uden for Danmark. Hvilke muligheder og udfordringer er der, og hvad kan vi gøre for at hjælpe
18:55Mogens Bering Rasmussen, præst i Den danske kirke i Bruxelles, briefer om kommende arrangementer og fortæller om kirken som socialt samlingspunkt for hele familien.
19:10Michael Bach Petersen, generalsekretær for Danes Worldwide, vil informere om foreningens mærkesager, herunder stemmeret.
19:30Anja Kjær, undervisningschef for danskundervisningen, vil fortælle om Danes Worldwide’s onlineundervisning og 9.-klasseprøven.
19:40Karoline Blyt, jurist og teamleder af den juridiske rådgivning i Danes Worldwide, vil fortælle om reglerne for familiesammenføring og bevarelse af dansk statsborgerskab
20:15Q&A
20:30Michael Mathiessen runder oplæggene af. Mødet slutter.

For mere information om arrangementet, venligst kontakt vores Danes Worldwide repræsentant i Belgien, Michael Mathiessen på rep-bruxelles2@danes.dk

Mulighed for individuel rådgivning

Bemærk, at du har mulighed for at booke individuel, juridisk rådgivning hos jurist Karoline Blyt fra Danes Worldwide. Du kan booke en aftale med Karoline enten 22/3, 23/3 eller 24/3, og møderne foregår på Hotel Holiday Inn Brussels Schuman eller online.

Du tilmelder dig den individuelle rådgivning via dette link.

Tilmelding til infoaften 22. marts

Tilmeldingsfrist: 19. marts – Medlemmer af Djøf kan tilmelde sig via MitDjøf