Invitation til debat om kulturmøde

I samarbejde med DJØF inviterer Danes Worldwide til dialog og debat om kulturmødet mellem udenlandske diplomater og det officielle Danmark. Vi danskere opfatter os selv som åbne, imødekommende og globale, men er Danmark et åbent og lettilgængeligt smørhul for udlændinge og hjemvendte udlandsdanskere?

Virksomhedsmedlemmer

‘På mission i Danmark’

I samarbejde med DJØF inviterer Danes Worldwide til dialog og debat om kulturmødet mellem udenlandske diplomater og det officielle Danmark. Vi danskere opfatter os selv som åbne, imødekommende og globale, men er Danmark et åbent og lettilgængeligt smørhul for udlændinge og hjemvendte udlandsdanskere? Er vi så lette at omgås, at komme ind på?

Professor Martin Marcussen og tidligere ambassadør Svend Roed Nielsen har interviewet herboende udlændinge og giver deres bud på et svar i deres nye bog ’På mission i Danmark’. Moderator er Bertel Haarder, MF for Venstre, fhv. minister og medlem af Europaparlamentet.

Kom og hør konklusionen! 

Tid og sted: Onsdag den 15. maj fra kl. 17-20 i Djøf, Gothersgade 133, 1123 København.

Arrangementet er gratis for Danes Worldwide. Efter mødet serveres et let traktement. Der vil være mulighed for at købe bogen til særpris.

Bemærk: Begrænset antal deltagerpladser.

Yderligere oplysninger og tilmelding til Lise Schouboe på lise@danes.dk. Anfør venligst navn, e-mail, telefon og afvent bekræftelse.

Martin Marcussen
Svend Roed Nielsen

Martin Marcussen, Professor i international forvaltning ved Institut for Statskundskab, Københavns Universitet

Primær forskning globalisering, studier af udenrigstjenesten, diplomati i praksis og dansk udenrigspolitik.  

Svend Roed Nielsen, tidligere ambassadør, nu Senior Director i Clean

Karrierediplomat i Udenrigsministeriet (1973-2015). Chefposter i Udenrigsministeriet i Danmark, udsendt til EU-delegationen i Bruxelles og ambassaden i London og tillige som Danmarks ambassadør i Estland, Canada og Brasilien samt generalkonsul i New York.

Kontakt