Lærer i dansk som andetsprog søges til online undervisning (udvikling og drift af e-learning)

Vi søger en lærer med speciale i dansk som andetsprog, der kan varetage online-undervisningen på vores danskkurser på begynder- og mellemniveau. En stor del af vores elever er unge, der bor i tosprogede familier i udlandet, hvor de typisk kun taler dansk med den ene forælder. Vi underviser derudover også voksne, der ønsker at lære dansk som deres andetsprog.

Om jobbet

Stillingen er en deltidsstilling på 30 t./uge, og du skal indgå i vores udviklingsteam, som samlet vil bestå af fem lærere, en e-learning-udvikler og fire studentermedhjælpere. Jobbet består i høj grad af nytænkning og kreativitet inden for e-læring, da det daglige arbejde primært tager udgangspunkt i at udvikle e-læringsforløb til vores undervisningsportal. Du skal derfor have tjek på den danske grammatik og have kreative ideer til at formidle det. Du skal også kunne formidle forskellige aspekter af dansk kultur, samfund og historie, da dette er noget, vi vægter højt i vores undervisning.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • at udvikle helt nyt onlinekursus for begyndere (i samarbejde med vores IT-medarbejder)
  • at være ansvarlig for drift og ajourføring af vores danskkurser på begynder- og mellemniveau
  • at give lærerfaglig feedback på opgaver til elever på begynder- og mellemniveau (i samarbejde med en studentermedhjælper)
  • indgå i teamet på lærerværelset med henblik på faglig sparring og den løbende udviklingsproces for hele undervisningsafdelingen
  • indgå i samarbejde med Danes Worldwides marketingsafdeling.

Vi ser gerne, at du

  • er uddannet inden for dansk som andetsprog og har undervisningserfaring inden for dette felt
  • har tjek på, hvad CEFR-niveauerne A1 og A2 indeholder og betyder for den konkrete undervisning
  • kan tænke e-læringsdidaktisk og forstår at udnytte det læringspotentiale, der ligger i en online læringskontekst.
  • er god til at bevare overblikket
  • har erfaring med at anvende e-læringssoftware som f.eks. Articulate 360, men det er ikke et krav.

I øvrigt vil du indgå i vores dagligdag på Danes Worldwides sekretariat, som omfatter 28 kolleger, der er præget af stor fleksibilitet og en hyggelig og kreativ stemning i et travlt miljø.

Vi har brug for, at du starter senest mandag den 3. februar 2020, men også gerne før, hvis muligt, så du når at have en overlap-periode med den lærer, som har valgt nye udfordringer. Arbejdet udføres på vores sekretariat ved Kultorvet i København.

Har du spørgsmål til stillingen?

Så er du meget velkommen til at kontakte undervisningschef Anja Kjær på tlf. 33 60 17 59 eller anja@danes.dk.

Sådan søger du jobbet

Send din ansøgning, CV samt dokumentation for uddannelse og kompetencer via job@danes.dk.

Ansøgningsfrist: 13. december 2019.
Tiltrædelse: Snarest muligt.
Arbejdstid: 30 timer pr. uge.
Arbejdssted: Købmagergade 67, 2. sal (ved Kultorvet).


Hvem er vi?

Danes Worldwide er interesse- og medlemsorganisation for de ca. 250.000 danskere, der bor i udlandet. Vi rådgiver om juridiske og praktiske forhold samt underviser børn og unge (online) over hele verden i dansk sprog og kultur. Vi er aktivt repræsenteret i 57 lande fordelt på alle fem kontinenter. Og vores sekretariat holder til på Kultorvet i København.

Foreningen Danes Worldwide blev stiftet tilbage i 1919, så vi har i år 100-års jubilæum. Vi har det overordnede formål at gøre det så let som muligt for danskere at bo og arbejde i udlandet – og vende hjem igen. Vi tilbyder konkret rådgivning, netværk og undervisning, og giver danske beslutningstagere og medier viden om forholdene for de mange danskere, der bor i udlandet i længere eller kortere tid. Læs evt. mere på vores hjemmeside.