Rabat på Hejdoktor.dk

Hejdoktor.dk er en sundhedsportal, der gør det nemt at få det godt ved at stille læger, tandlæger og sundhedsplejerske til rådighed. Du kan tale med vores eksperter via videokonsultationer med eller uden billede, email og chat – når du har brug for det.

Hos Hejdoktor.dk undgår du telefonkøer og venteværelser. Du kan nu nemt og hurtigt få online adgang til kompetent sundhedsfagligt personale, uanset hvornår og hvor du har brug for det.

Få hjælp med det samme

Hejdoktor.dk er løsningen på mange af de problemer, folk oplever med sundhedssystemet i dagligdagen. Vi er dit fleksible alternativ til snævre telefontider, transporttid og venteværelser. Med et par enkelte klik kan du oprette en profil, tilføje resten af din familie og få hjælp med det samme.

Hejdoktor.dk giver dig online adgang til speciallæger i almen medicin, sundhedsplejersker og tandlæger, uafhængigt af tid og sted. Mange almindelige henvendelser kan normalt klares over video, telefon eller email. Så hvorfor spilde tiden i en telefonkø eller i et venteværelse?

Få 10% rabat og 14 dage helt gratis

Vi ved at det kan være svært at få den rette hjælp når man er i udlandet. Derfor tilbyder vi alle Danes Worldwide-medlemmer inklusive familier 10% rabat på alle ydelser hos Hejdoktor.dk og frem til den d. 30. november 2017, så giver vi dig 14 dage gratis ubegrænset adgang til Hejdoktor.dk – helt uden binding.

Du kan sammen med din familie bruge vores læger, tandlæger og sundhedsplejersker lige så meget som I har lyst til – helt gratis. 

Det eneste I skal gøre, er at gå ind på Hejdoktor.dk via af følgende link og så får I rabat og gratis adgang.

Kontakt os

Kontakt Cathrine Amilie Andersen for flere informationer om rabatten: