Rabat på hotelovernatninger

Hotel

Som medlem af Danes Worldwide får du en række fordelagtige priser og rabatter på hoteller rundt om i Danmark.

Brøchner Hotels

Danes Worldwide har indgået en aftale med Brøchner Hotels. Aftalen betyder, at du som medlem får 15 % rabat på overnatninger på fire eksklusive hoteller i København: Hotel Danmark, Hotel SP34, Avenue Hotel og Astoria Hotel. Tilbuddet gælder også, hvis du har brug for lokaler til konferencer for op til 80 personer.

Ud over overnatning i smukt designede og komfortable værelser tilbyder Brøchner Hotels 100 % økologisk morgenmad. Og mellem kl. 17 og 18 bydes gæsterne på et glas vin med mulighed for at netværke med andre besøgende.

Læs mere om, hvordan du opnår Danes Worldwides-rabat her.

Du kan også læse mere om Brøchner Hotels konference tilbud her.

Hotel Christian IV Copenhagen

I perioden fra 1. januar 2018 til 31. januar 2019 får medlemmer af Danes Worldwide15 % rabat på dagens pris  på hotelophold hos Hotel Christian IV Copenhagen.

Læs mere om aftalen og se priserne her.

ARP-Hansen Hoteller

Som medlem får du rabat på en række ARP-Hansen hotelophold i Danmark. For at modtage denne rabat, skal du benytte følgende link: ARP-hansen rabat eller WakeUp.

Hvis du gør brug af vores rabataftale med ARP-Hansen mellem 1. januar og 30. april 2019 modtager du også en restaurant voucher på 200,-. Læs mere her.

Living Suites 

Som medlem af Danes Worldwide får du en markant besparelse på lejlighedsophold hos Living Suites, da de kører med faste lave priser året rundt.

Der er lejligheder i 6 forskellige kategorier og der er ikke en begrænsning på udlejningsperioden.  Bemærk, at folkeregistertilmelding  er muligt.  Brug rabatkoden ved bestilling: 33320913. Læs mere her

Kontakt os

Kontakt Cathrine hvis du ønsker mere information om rabat på hotelovernatninger.