Mød eleverne på Basisdansk

Onlineundervisningen på Basisdansk er for unge og voksne med et basiskendskab til det danske sprog. Mød en række af vores elever her, og hør deres erfaringer med at læse Basisdansk.

Elever på basisdansk

Hvad er Basisdansk?

Danes Worldwide tilbyder online danskundervisning på tre niveauer, og Basisdansk er en del af Dansk på mellemniveau. Basisdansk er altså for dig, der forstår grundlæggende dansk, kan tale og skrive basalt dansk samt forstå og læse korte og enkle tekster samt udveksle simpel information.

På Basisdansk arbejder vi med at få helt styr på den basale grammatik og få udvidet dit ordforråd inden for forskellige emner, så du kan klare dig på et mere korrekt dansk i din hverdag. Vi arbejder også med dansk historie, kultur og samfund.

Mød eleverne på Basisdansk

Der findes mange grunde til at lære (mere) dansk. Måske har du en dansk partner eller familie i Danmark, du gerne vil tale dansk med. Det kan også være, du skal på efterskole eller gerne vil studere i Danmark. Eleverne på Basisdansk kommer fra hele verden, men du kan møde et udpluk af dem her.

Vil du læse Basisdansk?

Hos Danes Worldwide er skoleåret inddelt i fire perioder á hver 10 ugers undervisning. Vil du vide mere om Basisdansk, kan du finde yderligere information her.

Du er også meget velkommen til at kontakte den ansvarlige lærer Lene Bønding Ditlevsen på +45 3360 1430 eller lene@danes.dk.