Netværk: Danes-træf i København

Kom og mød andre danskere, der har boet i udlandet, når vi 25. marts inviterer til snak, hygge i børnehøjde og gåtur ved Naturcenter Amager.

Du tilmelder dig længere nede på siden

Mange medlemmer, der er vendt tilbage til Danmark efter et udlandsophold, fortæller, at det kan være svært at falde til. Ikke nok med, at der er en masse praktisk som bolig, job og evt. skole til børnene at få styr på. Der kan også være kulturelle og personlige udfordringer:

Måske føles ’hjem’ faktisk ikke som hjem, udlængslen kan blive ved at fylde og man kan føle sig meget anderledes i forhold til, hvem man var, da man rejste ud. Og familie og venner forstår ikke nødvendigvis, hvad det går ud på.

Derfor inviterer Danes Worldwide til træf for hjemvendte. Her kan du møde ligesindede, globale danskere og vende nogle af de udfordringer, du måtte have. Eller bare dele dine udlandsoplevelser med andre, der ved, hvad du taler om.

Vi inviterer igen til en tur i det fri for hele familien

Lørdag 25. marts 2023 kl. 14:00 – 16:00 i caféen ved Naturcenter Amager.

Her vil vores repræsentanter i hhv. København og Nordsjælland tage imod og byde velkommen. Repræsentanterne har begge boet i udlandet og vil glæde sig til at udveksle erfaringer med jer om det at vende tilbage til Danmark.

Derefter vil der være mulighed for enten at hygge i børnehøjde, hvor man fx kan se på høns og får eller prøve kræfter med Tarzanstien, eller man kan gå sig en tur. Hvis vejret tillader det, tænder vi et bål og giver mulighed for at bage snobrød. Under alle omstændigheder får du rig mulighed for at tale med de andre deltagere.

Danes Worldwide er vært for den første kop kaffe/te/sodavand. I caféen kan I købe kage og yderligere drikkevarer.

I tilfælde af regn kan vi være i Caféen.

Der er parkeringsmulighed ved Otto Baches Allé. I kan også tage metroen til Vestamager station (endestation). Herfra er der få hundrede meter til indgangen af Kalvebod Fælled, hvor naturcenteret ligger.

Det tager ca. 5 minutter at gå til centret fra P-pladsen og ca. 10 minutter fra metrostationen.

Praktiske informationer

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men da vi har brug for at vide, hvor mange vi skal reservere plads til i caféen, har vi brug for din tilmelding. Du tilmelder dig længere nede på siden.

Dato & tidspunkt

Lørdag d. 25. marts 2023 kl. 14:00 – 16:00

Sted & adresse

Mødested: Caféen, Naturcenter Amager, Granatvej 3-15, 2770 Kastrup

Spørgsmål?

Send en mail til eventkoordinator Kasper Jepsen på kasper@danes.dk

Afbud?

Bliver du forhindret i at deltage, beder vi dig sende en mail til kasper@danes.dk

Tilmelding


Danes-træf i Storkøbenhavn er en fast, tilbagevendende begivenhed. Vores mål er, at hver anden bliver den sidste lørdag i måneden og hver anden den sidste tirsdag i måneden.

Det næste finder sted tirsdag d. 25. april kl. 16:00 – 18:00 på baren SKAAL på Kultorvet ved Nørreport station.