Netværk: Danes-træf i København – oktober

Kom og mød andre danskere, der har boet i udlandet, når vi 29. oktober inviterer til snak, hygge i børnehøjde og gåtur ved Naturcenter Amager.

Kom og mød andre danskere, der har boet i udlandet, når vi 29. oktober inviterer til snak, hygge i børnehøjde og gåtur ved Naturcenter Amager.

Praktisk information og tilmelding findes nederst på siden

Mange medlemmer, der er vendt tilbage til Danmark efter mange år i udlandet fortæller, at det kan være svært at falde til. Ikke nok med, at der er en masse praktisk som bolig, job og evt. skole til børnene at få styr på. Der kan også være kulturelle og personlige udfordringer:

Måske føles ’hjem’ faktisk ikke som hjem, udlængslen kan blive ved at fylde og man kan føle sig meget anderledes i forhold til, hvem man var, da man rejste ud. Og familie og venner forstår ikke nødvendigvis, hvad det går ud på.

Derfor indfører Danes Worldwide nu faste mødedage for hjemvendte. Her kan du møde ligesindede globale danskere og vende nogle af de udfordringer, du måtte have. Eller bare dele dine udlandsoplevelser med andre, der ved, hvad du taler om.

Vi lægger ud med en tur i det fri for hele familien

Lørdag 29. oktober 2022 kl. 14:00 – 16:00

Her vil vores repræsentanter i hhv. København og Nordsjælland tage imod og byde velkommen. Repræsentanterne har begge boet i udlandet og vil glæde sig til at udveksle erfaringer med jer om det at vende tilbage til Danmark.

Derefter vil der være mulighed for enten at hygge i børnehøjde, hvor man fx kan se på høns og får eller prøve kræfter med Tarzanstien, eller man kan gå sig en tur. I begge tilfælde får du rig mulighed for at tale med de andre deltagere.

I caféen kan I købe kaffe, te og kage. I tilfælde af regn kan vi være i Caféen.

Der er parkeringsmulighed ved Otto Baches Allé. I kan også tage metroen til Vestamager station (endestation). Herfra er der få hundrede meter til indgangen af Kalvebod Fælled, hvor naturcenteret ligger.

Praktiske informationer

Tilmeldning

Arrangementet er gratis, men da vi har brug for at vide, hvor mange vi skal reservere plads til i caféen, har vi brug for din tilmelding. Du tilmelder dig længere nede på siden

Dato & tidspunkt

Lørdag d. 29. oktober 2022 kl. 14:00 – 16:00

Sted & adresse

Mødested: Caféen, Naturcenter Amager, Granatvej 3-15, 2770 Kastrup. Se kort >

Spørgsmål?

Send en mail til medlemskoordinator Anette Ketler på ank@danes.dk

Afbud?

Bliver du forhindret i at deltage, beder vi dig sende en mail til ank@danes.dk


Dette er det første af faste Danes-træf i Storkøbenhavn. Hver anden bliver den sidste lørdag i måneden og hver anden sidste tirsdag i måneden.

Det næste finder sted tirsdag d. 29. november kl. 16:00 – 18:00 på baren SKAAL på Kultorvet ved Nørreport station.

Træf derefter bliver lørdag 28. januar (mødested følger) og tirsdag 28. februar 2023 på SKAAL.

Tilmelding er ikke længere muligt