Magasinet DANES

I medlemsmagasinet DANES skriver vi om emner med særlig interesse for den globale dansker, hvilket gør bladet til den eneste danske udgivelse af sin art.

Øivind Holtermann
Redaktør og presseansvarlig
oivind(a)danes.dk

DANES Online

Medlemmer kan læse den nyeste udgave af DANES online og finde gamle numre i vores arkiv - helt enkelt og gratis.

Om magasinet DANES

I medlemsmagasinet DANES skriver vi om emner med særlig interesse for den globale dansker, hvilket gør bladet til den eneste danske udgivelse af sin art.

DANES udkommer fire gange om året og sendes direkte hjem til vores medlemmer - uanset hvor de bor i verden.

Vi afdækker problemstillinger, der involverer verdensborgeren og byder på et magasin med portrætartikler, levende reportager, relevante nyheder, nyttige råd og meget mere.
Hvert nummer indeholder også klummer og artikler, som afdækker alt lige fra juridisk rådgivning om fx ejendoms - og pensionsforhold til indlæg fra sprogforsker Jørn Lund om det danske sprog.

Bliv set af tusindvis af globale danskere
Som annoncør når du ud til et stort internationalt publikum ved at annoncere hos os. Annoncer bliver håndteret af Niels Hass, der kan kontaktes på nh(a)rosendahls.dk eller på telefon 76 10 11 56.

Læs mere i vores Mediainfo 2018 og se resultater fra den seneste (2016) læserundersøgelse.

Det er Danes Worldwides markedsføringspolitik, at vi ikke bringer annoncer af politisk eller stødende karakter samt annoncer i direkte modstrid med foreningens grundlæggende interesser.

Få et smugkig i det seneste nummer

Klik på et blad og få et smugkig i Danes Worldwides medlemsmagasin DANES. 

Med medlemsskab hos Danes Worldwide kan du læse vores magasin DANES online via dit login. Vi har dog, i en begrænset periode, valgt at give gratis adgang (ingen login) til magasinet. God global læselyst til alle.

Back to Top

Til top

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev