Corporate Members

I Danes Worldwide har vi over 90 års erfaring med at hjælpe danskere, der i en periode er udstationeret af deres virksomhed. Vi ved, at hvis familien ikke trives, så trives din medarbejder heller ikke. 

Pal Jauernik
Senior Manager
pal(a)danes.dk

Corporate Members hos Danes Worldwide

En udstationering kan være en stor fordel for både virksomhed og medarbejder – hvis den er grundigt forberedt. Ellers kan det blive en dyr og dårlig oplevelse for begge parter.

I Danes Worldwide har vi over 90 års erfaring med at hjælpe danskere, der i en periode er udstationeret af deres virksomhed. Vi ved, at hvis familien ikke trives, så trives din medarbejder heller ikke.

Hjælp til selvhjælp når dine medarbejdere er ude

Vi tilbyder børn spændende og tidssvarende undervisning i dansk sprog og kultur. Vi tilbyder sprogstimulering for de 3 – 5-årige, online undervisning i dansk til børn fra 0. – 9. klasse og 3 ugers ophold på Sommerskolen og Mini-Sommerskolen.

Derudover tilbyder Danes Worldwide et netværk af over 100 repræsentanter over hele verden. De hjælper udlandsdanskere med at falde til, få hverdagen til at glide, organisere sociale arrangementer – og samtidig opretholde forbindelsen hjem.

Eksperter står klar til at hjælpe de udstationerede medarbejdere

Vores medlemmer kan benytte vores juridiske rådgiver og øvrige ekspertpanel. De rådgiver om fx skatteforhold og sikkerheden i det nye lokalområde. Men også om, hvordan det påvirker børnene at flytte til et nyt land.

Desuden er vi talerør for 250.000 udlandsdanskere over for danske politikere og beslutningstagere. Fx arbejder vi på forskellige mærkesager fordelt på 3 hovedområder: uddannelse, økonomi og rettigheder.

Vil du vide mere?

Ring til os og hør, hvad vi kan tilbyde din virksomhed, og hvordan vi kan dække jeres behov, med et corporate members medlemskab. Vores Senior Manager, Pal Jauernik kan kontaktes via telefon på +45 3529 4121 eller e-mail: pal@danes.dk.


Læs mere omkring prisen for et corporate medlemskab

Se listen over corporate members

Læs vores samling af ofte stillede spørgsmål

Back to Top

Til top

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev