Ansøgning til repræsentant-puljen

Som repræsentant for Danes Worldwide har du en nøgleposition som bindeled mellem foreningen og medlemmerne. 

Pal Jauernik
Senior Corporate Advisor
pal(a)danes.dk

Repræsentant-puljen 2018

Tag et initiativ i dit lokalområde - så støtter vi dig økonomisk

I 2018 sætter vi ekstra fokus på dig som repræsentant. Bl.a. har vi afsat en pengepulje til arrangementer/initiativer i lokalområderne - naturligvis med det formål at gøre Danes Worldwide mere synlig og rekruttere nye medlemmer til foreningen.

For at gøre det lettere og mere overskueligt for dig som repræsentant at iværksætte arrangementer og events i dit lokalområde, har vi sammensat fire "event-pakker", hvor du kan vælge specifikke temaer med forskelligt materiale til dit arrangement. En oversigt og uddybet beskrivelser af de fire pakker kan ses her.

Her er ansøgningskriterierne:

  1. Arrangementet/initiativet skal have markedsføringsmæssig karakter, men kun fantasien sætter grænser.
  2. Du kan som udgangspunkt søge op til 10.000 kr. pr. arrangement/initiativ, der primært skal henvende sig til potentielle medlemmer af Danes Worldwide. Det er dig som repræsentant, der er ansvarlig - også for den efterfølgende afrapportering til Danes Worldwide.
  3. Ansøgningen er skriftlig, skal være motiveret og indeholde et budgetoverslag. Du udfylder ansøgningsskemaet herunder.
    Ansøgningen sendes automatisk til Pál Jauernik.
  4. Der er ingen ansøgningsfrist - du kan søge i hele 2018. Ansøgningerne bliver behandlet efterhånden, som de kommer ind, af bl.a. Pál Jauernik. Dog forventer vi at fordele puljen hen over året, ligesom vi ser på den geografiske spredning i ansøgningerne.

Har du nogle spørgsmål vedrørende ansøgningen, så må du endelig kontakte sekretariatet.

Back to Top

Til top

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev