Netværksplatformen Meet2Talk

Meet2Talk

Savner du også at kommunikere med andre globale personer i nærheden af dig? Forestil dig, at du let kan kontakte andre danske eller globale børnefamilier for at finde legekammerater til dine børn eller finde et lokalt fodboldhold? Forestil dig, at du let kan aftale et netværksmøde for udstationerede medarbejdere i dit område – eller måske at du som medfølgende partner vil kunne mødes med andre medfølgende partnere til en kop kaffe, udveksle jobmuligheder, eller blot ’connecte’?

Meet2Talk og Danes Worldwide

Vi har i Danes Worldwide i mange år tilbudt netværk med ikke mindre end 100 repræsentanter i 57 lande.  Og nu vil vi gerne styrke netværket mellem alle vores medlemmer, uanset hvor man bor, og gøre det lettere for os at støtte vores medlemmer rundt i verden. Dét kan vi i endnu højere grad med Meet2Talk.

Platformen forbinder internationale medarbejdere og medfølgende ægtefæller med hinanden fra tilmeldte virksomheder og organisationer i hele verden. Du vil bl.a. kunne søge efter og snakke med Danes Worldwides medlemmer og andre personer tilmeldt platformen lokalt hvor du bor og på andre lokationer rundt i verden. Her kan vi bl.a. uploade og dele relevante informationer og dokumenter med dig. Vi tror på, at vi vil kunne støtte vores medlemmer rundt i verden på en tættere og mere relevant måde.

Dine fordele

  • Mulighed for at opbygge et lokalt netværk
  • Løbende information og sparring med andre

Som medlem hos Danes Worldwide har du mulighed for at tilmelde dig platformen gratis og gøre brug af disse muligheder og fordele. For at tilmelde dig bedes du kontakte Maiken på maiken@danes.dk eller (+45) 3360 9733 – så hjælper hun jer i gang!

Er du ikke medlem? Så kan du nemt og hurtigt blive det her samt se, hvilke andre medlemsfordele du har.

Se kort præsentationsvideo

Meet2Talk præsentationsvideo (i engelsk tale)

Spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til Maiken – se oplysninger nedenstående.