Tilbage til Danmark med udenlandsk partner

Der er flere følelsesmæssige aspekter, du bør være opmærksom på, når du flytter til Danmark med en udenlandsk partner. Læs andre udlandsdanskeres erfaringer og få ekspertens råd til dansk-internationale par.

Fritagelse for ejendomsværdiskat i Danmark

At navigere i kompleksiteten af ejendomsskatter kan være en udfordring, især for danskere, der bor i udlandet. Uanset om du overvejer at købe en bolig i Danmark eller sælge en, er det afgørende at forstå nuancerne og ikke mindst mulighederne for skattefritagelser og -reduktioner.

Danish Originals – en ny ugentlig kulturpodcast

Danish Originals er en podcastserie på engelsk, der dykker ned i historierne om danske talenter i USA. Lytterne kommer tættere på personlige rejser og professionelle bedrifter af Danmarks kreative sind, der har sat deres præg over Atlanten.

Epokegørende dansk ingeniørbedrift i Tyrkiet

I 1927 tog danske ingeniører fat på en monumental opgave: at bygge 1000 kilometer jernbane i det dengang krigshærgede Tyrkiet. Projektet blev ikke kun en prøvelse af deres evner og kunnen, men en milepæl, der cementerede Danmarks status som en førende ingeniørnation.

Navigating the World: Four Archetypes of Expat Women

Neha Thakkar, an experienced expat and advisor with over two decades of living abroad, delves into the lives of expat women, unveiling four distinct archetypes that capture the essence of their international experiences.

Påskesjov 🐰

Er du klar til at dykke ned i en verden af påskehygge, uanset hvor i verden du befinder dig? Med vores påskespil får du sjove opgaver, der ikke blot fejrer påsketraditionerne, men også hjælper dig og dine børn med at holde det danske sprog vedlige og måske også lære nogle nye ord.

Mulighed for genoptagelse af sager om dansk statsborgerskab

Der er gode nyheder til danskere, som tidligere har mistet deres danske statsborgerskab, da de blev 22 år. På baggrund af en dom afsagt af EU-Domstolen sidste år, har de danske myndigheder nemlig været nødsaget til at se nærmere på reglerne for at bevare sit danske statsborgerskab.