Få et overblik over Danes Worldwides nyheder her

Ny data- beskyttelseslov

Den 25. maj trådte den nye lov fra EU vedrørende databeskyttelse i kraft, også kendt som persondataforordningen (GDPR). I Danmark blev forordningen desuden implementeret gennem databeskyttelsesloven. Formålet med disse nye retsregler er at beskytte private mennesker og de personoplysninger, som virksomheder og organisationer håndterer om dem.  I den forbindelse har vi opdateret vores arbejdsprocesser med persondata og udarbejdet en fornyet persondatapolitik.

Vi respekterer privatlivet og tager beskyttelsen af personoplysninger meget seriøst. Derfor er det vigtigt for os, at vores medlemmer, elever, forældre samt øvrige brugere eller interessenter forstår, hvordan vi indsamler og behandler personoplysninger.

Danes Worldwide har en klar ambition om at minimere behandlingen af personoplysninger så meget som muligt, uden at dette går ud over kvaliteten i fx vores undervisningsprodukter. Derudover vil vi gerne have en høj transparens i vores behandlingsaktiviteter. Det er de grundtanker, der er bærende for udarbejdelsen af vores persondatapolitik.

Vores databeskyttelsespolitik vedrører den behandling af personoplysninger, der sker, når vi indsamler oplysninger om vores medlemmer, samt om købere af fx vores undervisningsprodukter. Databeskyttelsespolitikken omfatter også vores nyhedsbrevsabonnenter, samt personer som sender henvendelser til os, uden at komme under én af de ovennævnte kategorier.

Databeskyttelsespolitikken forklarer, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvorfor de indsamles, hvordan de indsamles, og hvordan oplysningerne behandles. Databeskyttelsespolitikken forklarer også den registreredes rettigheder i forhold til de personoplysninger, vi har, og hvordan man gør brug af disse rettigheder.

Du kan læse vores persondatapolitik her.

Derudover kan du her se en fortegnelse over vores behandlingsaktiviteter.

Hvis du har spørgsmål angående dine personlige oplysninger eller har brug for information om, hvordan du får adgang til eller sletter dine gemte data, kan du kontakte vores dataansvarlige medarbejder Pal Jauernik på pal@danes.dk eller på +45 35 29 41 21.

Back to Top

Til top

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev