Ny kontingentstruktur samt prisreguleringer

Den 1.maj 2021 regulerer vi priserne på medlemskontingentet og vores online danskundervisning. Samtidig træder en ny kontingentstruktur i kraft.

Danes Worldwide flag

Den 1. maj 2021 regulerer vi priserne på medlemskontingentet og vores online danskundervisning. Det skyldes dels den almindelige prisudvikling, dels en udvidelse af medlemstilbud – bl.a. styrkelse af vores juridiske rådgivning.

Samtidig træder en ny kontingentstruktur i kraft. Det betyder, at vi ud over vores nuværende typer medlemskab nu lancerer et helt nyt tilbud – nemlig passivt medlemskab.

Her kan du se de forskellige typer medlemskaber:

Medlemskab

Et medlemskab omfatter stadig hele husstanden og giver adgang til alle Danes Worldwides fordele og rabatter. (Se oversigten herunder.) Medlemskabet henvender sig til alle – hvad enten du bor i eller uden for Danmark. Du får en særligt fordelagtig pris, hvis du køber et toårigt, et femårigt eller et livsvarigt medlemskab.

Ungdomsmedlemskab

Ungdomsmedlemskabet er til dig, som er mellem 18 og 26 år, og som bor i udlandet eller er på vej retur til Danmark efter et længere ophold i udlandet. Med et ungdoms-medlemskab er du sikret rådgivning, inspiration og netværk – fysisk såvel som digitalt. Du kan også vælge at købe et treårigt ungdomsmedlemskab og derved spare penge.

Passivt medlemskab – en ny mulighed

Som noget nyt lancerer vi nu muligheden for at blive passivt medlem af Danes Worldwide. Det passive medlemskab er til dig, som er vendt hjem til Danmark og som fortsat gerne vil støtte op om foreningens vigtige arbejde for udlandsdanskerne. Du får ubegrænset online adgang til artikler og den elektroniske udgave af magasinet DANES samt mulighed for at benytte dig af medlemsrabatter på fx billeje, hoteller og restauranter.

Oversigt pr. 1. maj 2021

Nedenfor får du et samlet overblik over indhold samt priser på medlemskaberne og vores online danskundervisning pr. 1. maj 2021.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til danes@danes.dk