Skattefradragsberettigede gaver til Danes Worldwide: Hjælp os med at uddele legater

Vi håber, at du har lyst til støtte Danes Worldwide med minimum 200 kr., så vi bl.a. kan støtte udlandsdanske børn og unge med legater. 

 

 

Anne Marie Dalgaard
Generalsekretær

Michael Metz Mørch
Bestyrelsesformand

NB! Medlemskab er ikke nødvendigt for at donere gaver.

Danes Worldwide er en almennyttig forening, der bl.a. har til formål at varetage udlandsdanskernes interesser og tilbyde undervisning i det danske sprog. Det sker dels på Sommerskolen, dels via vores onlineundervisning. Vi vil gerne give alle udlandsdanske børn og unge mulighed for at deltage – uanset familiens økonomiske situation. Derfor er det vigtigt, at vi kan uddele en række legater til ophold på Sommerskolen og til deltagelse i onlineundervisningen.

I den forbindelse har vi brug for din støtte – sådan helt konkret i form af en gave/donation. Hvis en forening er omfattet af Ligningslovens § 8A, betyder det, at du som gavegiver kan trække beløbet fra i skat, hvis du bor i EU eller et EØS-land.

Danes Worldwide søger nu om at blive omfattet af 8A. For at det skal lykkes, skal vi inden 1. oktober 2018 modtage mindst 100 gaver på mindst 200 kr. hver. Har du lyst til at donere et større beløb, vil det naturligvis blive modtaget med kyshånd.

Vi håber, at du har lyst til støtte Danes Worldwide med minimum 200 kr. for at give os mulighed for at uddele legater til udlandsdanske børn og unge.

Du kan donere dit bidrag her.

Mange tak på forhånd.

Du kan læse mere om fradragsreglerne her: 

Skats juridiske vejledning

Loven med krav til foreningen

Back to Top

Til top

Kontakt

Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal
DK-1150 København K

danes(a)danes.dk
Tlf +45 3332 0913    

 

 

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev